• Met trots kunnen we vermelden dat Suzie Visscher (16) vanuit de jeugd van VV Berkum de overstap maakt naar Vrouwen 1. Suzie begon op haar 5e bij het ukkenvoetbal en wist zich via diverse jeugdteams bij zowel de jongens als de meiden door te ontwikkelen tot een volwaardig flankenspeelster. Vorig seizoen heeft Suzie ervaringen opgedaan bij Vrouwen 2 en afgelopen jaar sloot ze al geregeld aan bij het eerste elftal. Bij haar debuut heeft ze direct een assist op haar naam gezet, dat smaakt naar meer! 

    Ook Marion Strikwerda (18) sluit zich aan bij Vrouwen 1. Afgelopen seizoen zou Marion een jaar in de Verenigde Staten voetballen en studeren. Helaas gooide Corona roet in het eten en kon ze niet naar de VS afreizen. In plaats daarvan heeft ze meegetraind met Vrouwen 1 en inmiddels besloten de volledige overstap naar VV Berkum te maken. Haar vorige club is SC Heerenveen. Hier heeft ze twee seizoenen bij de beloften gevoetbald. Met Marion hebben we een wendbare middenveldster aan de selectie toe weten te voegen. 

    Daarnaast maakt Meral van Pijkeren (18) de overstap naar Vrouwen 1. Meral voetbalt al sinds haar jeugd bij VV Berkum en speelt inmiddels al meerdere seizoenen bij Vrouwen 2. Geregeld is er een beroep gedaan op haar voetbalkunsten bij het eerste elftal, dit zal ze komend seizoen zeker doorzetten! 

    Helaas nemen we aan het einde van dit seizoen ook het afscheid van twee speelsters. Denise Boes en Rena Heuzels hebben besloten elders hun voetbalcarrière voort te zetten. Wij wensen jullie alle goeds toe en bedankt voor jullie inzet!