• Kerstkaarten op dinsdag 17 december

Het Kerstkaarten, klaverjassen en hartenjagen (hartenjagen bij voldoende aanmeldingen), is verschoven van donderdag 19 december naar dinsdag 17 december, aanvang 20.00 uur, inschrijven vanaf 19.30 uur in de kantine. Iedereen is welkom om mee te klaverjassen.

De deelnamekosten bedragen:
    € 3,00 per persoon voor leden Supportersvereniging
    € 3,50 per persoon voor niet-leden.

Voor de beste klaverjassers is er een prijs te verdienen. Tevens is er een prijs voor de deelnemer met de meeste sprintjes en een poedelprijs.

Tot aanstaande dinsdag,
    de supportersvereniging

Nog geen lid van de Supportersverenging? Voor  € 7,50 per jaar is het hele gezin al lid!! Aanmelden kan via het aanmeldformulier link maken of bij een van de bestuursleden van de Supportersvereniging.

Meer informatie van en over de supportersvereniging is te vinden via de website www.VVBerkum.nl >>tabblad vereniging >> Supportersvereniging