• Het bestuur van de Supportersvereniging wenst iedereen een gelukkig nieuwjaar en veel (sportieve) hoogtepunten voor 2020.

  Op zaterdag 11 januari organiseert de Supportersvereniging, ijs en weder dienende, het  klootschieten. Het klootschieten kent vanaf het begin een vrij vaste groep deelnemers. De afgelopen jaren organiseert de Supportersvereniging het klootschieten, naast de laatste vrijdag van april, ook op de tweede zaterdag van januari als het weer het toelaat.

  Uiteraard hopen we dat de deelnemers die in april ook altijd meedoen ook op 11 januari aanwezig zijn maar nog meer hopen we dat het aantal deelnemers verder uitgroeit. Laat u daarom door niets weerhouden en meldt u aan voor het klootschieten op zaterdag 11 januari a.s. Ook niet-leden zijn van harte welkom, dus neem gerust uw kennissen mee.

  Alle deelnemers verwachten wij tussen 13.00 en 13.30 uur in de kantine om eerst maar eens te beginnen met een heerlijke bak koffie. Na afronding van het parcours wordt u terug verwacht op de Vegtlust voor een gezellig samenzijn met een hapje en een drankje en uiteraard voor de  prijsuitreiking. 

  De deelnamekosten bedragen:
  € 2,50 per persoon voor leden Supportersvereniging
  € 3,50 per persoon voor niet-leden. 

  Je kunt je individueel aanmelden of als team van minimaal 3 en maximaal 4 personen. Voor teams geldt dat het hele team uit heren of dames moet bestaan.  Aanmelden kan op zaterdagmiddag 11 januari om 13.00 uur of via de mail: suppver.vvberkum@gmail.com of bij een van de bestuursleden van de supportersvereniging o.v.v. de namen van de deelnemer(s) en telefoonnummer van de contactpersoon.

  De supportersvereniging

  Nog geen lid van de Supportersverenging? Voor  € 7,50 per jaar is het hele gezin al lid!! Aanmelden kan via de webpagina of bij een van de bestuursleden van de Supportersvereniging.

  Meer informatie van en over de supportersvereniging is te vinden via de website www.VVBerkum.nl >>tabblad vereniging >> Supportersvereniging