•  

    Lars Miedema stapt per direct over naar vierdedivisionist VV Berkum, dat hem voor anderhalf seizoen heeft vastgelegd. De 22-jarige aanvaller kwam tot nu toe uit in de derde divisie voor DVS ’33, waar zijn nog doorlopende contract met wederzijdse instemming is ontbonden.

    Miedema begon als pupil bij HZVV en De Weide in zijn woonplaats Hoogeveen, maar werd als 11-jarige al gescout door PEC Zwolle. Daar doorliep hij de jeugdopleiding tot en met de O19 en kwam hij ook in de hoofdselectie. Tot een doorbraak in het profvoetbal kwam het daar, mede door een knieblessure, echter niet. Vervolgens speelde hij bij FC Den Bosch in de eerste divisie, waar hij de hoofdmacht wél haalde, en daarna kwam hij in Spanje korte tijd uit voor Vélez CF in de Tercera Division, ofwel de derde divisie.

    Na dat buitenlandse avontuur ging Miedema medio 2021 naar SC Genemuiden, waar hij in het seizoen 2021-2022 in totaal 29 wedstrijden speelde en 12 doelpunten maakte. Afgelopen zomer maakte hij de overstap naar DVS ’33 in Ermelo, maar zijn inzet daar bleef tot nu toe beperkt tot zes duels.