• In verband met de richtlijnen om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen heeft het bestuur van HZVV voor de wedstrijd HZVV-Berkum in Hoogeveen van komende zaterdag een aantal regels ingesteld.

Zo gaat men er bij HZVV vanuit dat iedereen die de kantine betreedt daarmee aangeeft in het bezit te zijn van een corona-toegangsbewijs. Er kan gevraagd worden dat te tonen.

Zaterdag is de HZVV-kantine, vanwege de verwachte extra drukte, gesplitst in een afhaalgedeelte en een gedeelte waar men kan zitten. Voor dat laatstgenoemde gedeelte dient men dan wel het corona-toegangsbewijs te tonen.

Uiteraard probeert men bij HZVV iedereen zo gastvrij mogelijk te ontvangen en zo veilig mogelijk te laten verblijven. De club rekent dan ook op ieders begrip voor het geval er zaken even iets anders mochten gaan dan je gewend bent. Het is voor ons allemaal wennen. Eén ding is volgens het HZVV-bestuur wel zeker en dat is dat met ieders positieve insteek het vast weer net zo gezellig wordt als op de zaterdagen vóór 14 maart 2020!