•  

    Manuel Schilder blijft ook in het komende voetbalseizoen 2024-2025 trainer van het tweede elftal van VV Berkum, dat uitkomt in de Reserve Hoofdklasse. De samenwerking bevalt van beide kanten zo goed dat de verbintenis met de 45-jarige coach al in een vroeg stadium met een jaar is verlengd.

    VV Berkum is zeer tevreden over de ontwikkeling van Berkum 2, het opleidingsteam van de vereniging, én de individuele spelers. Schilder heeft een goede klik met de spelersgroep, de staf en de rest van de club. De Technische Commissie is tevreden over zijn werkwijze, trainingen en goede communicatie. Daarnaast heeft hij aandacht voor samenwerking met de jeugdopleiding en stimuleert hij de doorstroming van talenten vanuit het tweede naar het eerste elftal.

    Schilder zelf is ook blij met de contractverlenging: “Ik heb het goed naar mijn zin bij VV Berkum. De groep voldoet precies aan mijn motto als trainer: Hard werken en hard genieten. Er zit nog veel rek in deze nog jonge groep, waar ik het uiterste uit wil halen. Berkum is een fijne en warme club!”

    Manuel Schilder kwam afgelopen zomer aan het technische roer te staan bij Berkum 2. Daarvóór was hij onder anderen trainer van de eerste elftallen van VSW en VHK en assistent-trainer bij de hoofdmacht van Rohda Raalte.