• Meet-and-greet voor sponsoren bij thuiswedstrijd tegen ACV

Zoals gebruikelijk was afgelopen zaterdag bij de thuiswedstrijd van het 1e elftal de BCB-ruimte vanaf 13.30 uur open voor sponsoren. Sponsoren van de tegenpartij worden ook altijd uitgenodigd en de eerste sponsoren van ACV ontvingen wij al om tien voor twee. In de pauze bij een 0 - 0 en onder het genot van een kopje koffie of thee werd druk gespeculeerd over de einduitslag van de wedstrijd. Helaas eindigde de wedstrijd in een teleurstellende 0 - 2 nederlaag.

• Na de wedstrijd werd de gast van de dag, de heer Meijer, geïnterviewd. Na een zeer deskundige analyse werd de heer Meijer ook bedankt voor het feit dat hij de afgelopen jaren als burgemeester van Zwolle elk jaar weer acte de préséance gaf en als "gast van de dag" bij een thuiswedstrijd van Berkum 1 aanwezig was.

• Nadat beide trainers ook hun visie op de wedstrijd gegeven hadden was er alle tijd voor sponsoren om onder het genot van een drankje nieuwtjes en wederwaardigheden uit te wisselen. Het wijnhuis had voor een uitstekend buffet gezorgd waar gretig gebruik van gemaakt werd.