• Meiden MO13-1 kampioen!

Zaterdag 7 december zijn de meiden van MO13-1 kampioen geworden. In hun laatste wedstrijd voor de winterstop hadden ze genoeg aan een gelijkspel. Ook al waren in de competitie nog niet alle wedstrijden gespeeld.

Ondanks dat ze alle wedstrijden gewonnen hebben, was zo’n laatste wedstrijd toch nog spannend. Een tegenstander is nooit te onderschatten, en zeg nou zelf… wie wil er nou niet winnen van de koploper… Heerde heeft zeker z’n best gedaan! Het was een mooie wedstrijd om naar te kijken. Waarbij de stand al supersnel op 0-1 werd gezet door de meiden van Berkum. Ze kregen de smaak te pakken en gingen door naar uit eindelijk 1-7. Het tegendoelpunt, was de 5e in de hele najaar competitie en moesten de meiden maar incasseren. Maar om uiteindelijk met deze uitslag, de ongeslagen kampioen te worden, maakte alles goed!

Bij Heerde hebben we er een feest van gemaakt, met een beker mét grote oren, (0.0%) champagne, kampioensmuziek, kampioensshirts  en cake met slagroom. Heerde heeft geweten dat we er waren… Later op de Vegtlust hebben we het nog eens dunnetjes over gedaan met (0.0%) champagne van het Wijnhuis, een kadobon van het Wijnhuis, een kadobon van de supportersvereniging en patat. Daarna werden de meiden gehuldigd voorafgaand aan de wedstrijd van Vrouwen 1. Ze kregen een medaille uitgereikt door hen op het hoofdveld.

De trainers Maryse van Putten en Meral van Pijkeren kunnen heel trots zijn op hun meiden! Samen hebben ze een fantastisch resultaat neergezet!