• Met 45 sponsoren naar de voetbalwedstrijd Duitsland-Nederland

Vrijdagochtend 6 september jl. om 9.00 uur met sponsoren van de vv Berkum en Urk vertrokken naar Hamburg voor de voetbalwedstrijd Duitsland-Nederland.

Na het inkwartieren in een uitstekend hotel nabij Hamburg met gids een rondrit door Hamburg gemaakt. Uiteraard zijn we langs de beroemde Reeperbahn gereden, maar met name de gerenoveerde pakhuizen bij de havens en de mooie huizen aan de Alster waren meer dan de moeite waard.

Na een uitstekend diner in het centrum met de S-bahn naar het stadion waar we in een vriendelijke sfeer genoten hebben van de wedstrijd. We hadden een prima zitplaats op de tribune waar 5 doelpunten vielen. Met name de 2e helft was een niet te missen belevenis. Schitterend voetbal en de sfeer op de tribune was uitstekend.

Na de wedstrijd en voor sommigen eerst een lange wandeling om af te koelen, weer naar het hotel. Hoewel een aantal sponsoren nog even naar “de binnenstad” zijn gegaan.

De volgende ochtend weer vroeg richting Berkum waar we om 13.30 uur arriveerden en sponsoren nog op tijd waren om naar de wedstrijd Staphorst-Berkum te gaan. Geheel in de stijl van het Nederlands elftal werd ook die wedstrijd met overmacht gewonnen.

Al met al een zeer geslaagd weekend.