• MO15-1 meiden kampioen najaar 2019!

    Afgelopen zaterdag was het erop of eronder voor de meiden van MO15-1. Ze stonden het hele seizoen al fier op kop in de najaarscompetitie, maar ze waren absoluut niet zeker van de winst. Tegenstander Rhoda Raalte volgde het team op de voet op de tweede plaats. En de enige wedstrijd die ze dit seizoen hebben verloren was in Raalte. Alleen een overwinning of gelijkspel was voldoende om kampioen te worden.

    Gespannen koppies liepen het veld op met maar één doel: winnen! Al na een minuut of tien scoorde Rhoda uit een vrije trap en stonden de meiden met 0-1 achter. Met deze stand keerden ze na de eerste helft naar de kleedkamers terug. Trainsters Charissa en Chantal moedigden de meiden aan om hun goede spel voort te zetten, de kansen lagen er vooral voor Berkum.

    De tweede helft was minstens zo spannend als de eerste helft. De tegenstand was groot, maar de meiden bleven geloven in de overwinning en wisten elkaar steeds beter te vinden. Na de 1-1 kwam er nieuwe energie vrij en kregen ze vleugels. Ze scoorden opnieuw en in de laatste minuut kregen ze ook nog een strafschop toegewezen. Met een glanzende 3-1 overwinning werden ze kampioen. En dat werd gevierd met een kampioenslunch en een huldiging door dames 1. Een geweldige prestatie van trainsters en speelsters. Op naar de hoofdklasse!