• Nieuwe sponsoren presenteren zich

    Waar op het veld afgelopen zaterdag ons vlaggenschip helaas niet haar gebruikelijke niveau kon behalen, was er na afloop van de wedstrijd in de business club beter nieuws te melden.

     

  • Rainer Fröhlich ondertekende met de heer Burgman een nieuwe sponsorovereenkomst. De heer Burgman is samen met zijn vrouw eigenaar van Glas- en Schildersbedrijf Burgman. Dit bedrijf is ook actief binnen de regio Zwolle. 

  • Voorzitter Jan Teun Fuller stelde hierna Gerwin Bos van Breman voor als nieuwe topsponsor, wat resulteerde in een groot applaus van de aanwezige sponsoren. Gerwin Bos is werkzaam binnen Breman als directeur van het onderdeel Breman Techniek. Volgens Gerwin is deze sponsoring binnen het Breman concern voor hen een "nieuwe en unieke" manier van sponsoring. 

    Deze overeenkomst is mede gerealiseerd omdat er veel raakvlakken zijn met de wijk en de club vvBerkum. De komende 1,5 jaar zal Breman tijdens de thuiswedstrijden als topsponsor zichtbaar zijn op de voorkant van het wedstrijdshirt van het 1e elftal. 

    We wensen beide bedrijven van harte welkom binnen de vereniging en kijken uit naar een fijne en meerjarige samenwerking.