• Oefenprogramma Berkum 2

In de voorbereiding op het nieuwe seizoen 2020-2021 gaat ook het tweede elftal van VV Berkum een aantal oefenwedstrijden spelen.

Berkum 2 start met de eerste training op zaterdag 8 augustus, waarna op zaterdag 22 augustus om 12:30 uur de eerste oefenwedstrijd op het programma staat. In Emmeloord zullen de mannen van de nieuwe trainer Rinke Borger dan de vriendschappelijke strijd aangaan met Flevo Boys 2.

De laatste oefenwedstrijd van Berkum 2 is op dinsdag 1 september en dan wordt er om 19:45 uur afgetrapt bij en tegen het eerste elftal van WZC Wapenveld.

Op de zaterdagen 29 augustus, 5 september en 12 september speelt Berkum 2 de poulewedstrijden voor de beker. De eerste competitiewedstrijd zal plaatsvinden op 19 september. Het competitieprogramma voor de Reserve Hoofdklasse wordt in augustus door de KNVB gepubliceerd.