• Opluchting en gezellige sfeer in de Businessruimte ná de winst op Purmersteijn

In de Businessruimte was het goed toeven afgelopen zaterdag 26 oktober 2019.

Berkum 1 won de wedstrijd, de hapjes en drankjes waren prima, de gesprekken waren geanimeerd en de gastvrouwen zorgden zoals altijd uitstekend voor alle gasten.

De wedstrijd begon overigens voor Berkum niet zo positief. Binnen een half uur stonden we met 1-0 achter en met 10 man in het veld.
    Daarna ging de knop op standje “positief” en werd er volop gestreden met als resultaat de volle winst.
    Hulde voor de inzet en de aanwezigen in de Businessruimte waren van mening dat deze inzet wel gecontinueerd mag worden.

Ook was meermaals deze ludieke opmerking te horen: “Berkum moet maar met 10 man beginnen, dan strijden ze mogelijk beter dan met 11 man!”.

namens BCB-bestuur,
    Marlies Berkemeijer en Ab van den Berg