• Paaskaarten op dinsdag 9 april

Het paaskaarten, klaverjassen en hartenjagen (hartenjagen bij voldoende aanmeldingen), is op dinsdag 9 april, aanvang 20.00 uur, inschrijven vanaf 19.30 uur in de kantine. Iedereen is welkom om mee te klaverjassen of hartenjagen.

De deelnamekosten bedragen:
    € 3,00 per persoon voor leden Supportersvereniging
    € 3,50 per persoon voor niet-leden.

Voor de beste klaverjassers en hartenjager is er een prijs te verdienen. Tevens is er een prijs voor de deelnemer aan het klaverjassen met de meeste sprintjes en een poedelprijs.

Tot aanstaande dinsdag,
    de supportersvereniging

PS
    Onze overige  activiteiten tot de zomervakantie zijn:
    Klootschieten op vrijdag 26 april
    Fietspuzzeltocht op Hemelvaartsdag, donderdag 30 mei
    FIFA Football Gameavond op vrijdag 31 mei

Nog geen lid van de Supportersverenging? Voor  € 7,50 per jaar is het hele gezin al lid!! Aanmelden kan via de webpagina of bij een van de bestuursleden van de Supportersvereniging.

Meer informatie van en over de supportersvereniging is te vinden via de website www.VVBerkum.nl >>tabblad vereniging >> Supportersvereniging