• PEC Zwolle Voetbalkamp bij VV Berkum!

    Je voetbaldroom beleven tijdens de vakantie? Op 17, 18 en 19 februari 2020 is VV Berkum het kloppende voetbalhart van de regio, waar voetbalbeleving en spelplezier de boventoon voeren. Drie dagen lang, dagelijks van 9:00 uur tot 15:00 uur zorgt het PEC Zwolle Voetbalkamp voor stralende gezichten en een ultiem voetbal vakantiegevoel bij jongens en meisjes in de leeftijdscategorie 6 tot en met 15 jaar. Het PEC Zwolle Voetbalkamp vindt 2 dagen plaats bij VV Berkum en één dag in het stadion van PEC Zwolle.

    Kom jij ook trainen als een prof tijdens het PEC Zwolle Voetbalkamp? In je eigen PEC Zwolle Voetbalkampen tenue volg je onder begeleiding van gekwalificeerde (PEC Zwolle) trainers een gevarieerd voetbalprogramma en breng je de Skill Games uit FIFA 20 in de praktijk. Ook is er een Meet&Greet met de eerste elftal spelers van PEC Zwolle!

    Kortom, een kamp boordevol activiteiten waar het hart van de voetballiefhebber sneller van gaat kloppen. Of je nou alleen, met een vriend(in) of met je hele team wil komen, het PEC Zwolle Voetbalkamp is voor iedereen. Ook als je (nog) niet op voetbal zit. Na afloop ontvang je als aandenken en beloning onder andere  een PEC Zwolle Voetbalkampen Certificaat.

    Meer informatie of aanmelden klik hier!