• Pokertoernooi op vrijdag 29 maart

Vrijdag 29 maart organiseert de Supportersvereniging VV Berkum weer een Pokertoernooi! Na de geslaagde editie van het vorig  jaar is er dit jaar wederom een pokertoernooi. Wie pakt deze keerde titel en bekroont zich tot de nieuwe Pokerkoning van VV Berkum?

Niet zo’n zin in pokeren, maar wel in een potje darten? De Supportersvereniging stelt ook enkele dartbanen beschikbaar.

Aanvang is 20:00 uur, de kantine is open vanaf 19:30 uur.

De deelnamekosten bedragen:
    € 3,00 per persoon voor leden Supportersvereniging
    € 4,00 per persoon voor niet-leden.

Graag vooraf opgeven zodat we een inschatting kunnen maken van het aantal darters!
    Opgave is mogelijk bij:
    Ronald Bredewold ronald-bredewold@hotmail.com  /06-13 59 77 80 of
    Marc van der Meulen marcvdmeulen@hotmail.com /06-50 90 22 80

Wees er op tijd bij want VOL=VOL

Hopelijk zien we je 29 maart!
    De Supportersvereniging

PS
    Onze overige  activiteiten tot de zomervakantie zijn:
    Paaskaarten op dinsdag 09 april
    Klootschieten op vrijdag 26 april
    Fiets puzzeltocht op Hemelvaartsdag, donderdag 30 mei
    FIFA Football Gameavond op vrijdag 31 mei

Nog geen lid van de Supportersverenging? Voor  € 7,50 per jaar is het hele gezin al lid!! Aanmelden kan via de webpagina of bij een van de bestuursleden van de Supportersvereniging.

Meer informatie van en over de supportersvereniging is te vinden via de website www.VVBerkum.nl >>tabblad vereniging >> Supportersvereniging