• Op vrijdag 7 april organiseren we de Pubquiz, niet te verwarren met de Voetbalquiz! De Pubquiz was vorig jaar een groot succes. Je kunt een gezellige, vrolijke avond, verwachten waar je samen met je teamgenoten geniet van 'een spelletje spelen', uiteraard strijdend tegen de diverse andere teams! Je krijgt naast moeilijke, vooral veel leuke en verrassende weetjes te zien en te horen over allerlei onderwerpen , veelal gepresenteerd via audiofragmenten of fraaie clipjes!

  De Pubquiz is op vrijdagavond 7 april aanvang 20.00 uur, kantine open vanaf 19.30 uur.

  Je kunt je aanmelden als team van minimaal  4 en maximaal 5 personen. Je mag zelf een teamnaam bedenken. Ook niet-leden zijn van harte welkom, dus neem gerust je vrienden en kennissen mee.

  De deelnamekosten bedragen:
  € 4 per persoon voor leden Supportersvereniging
  € 5 per persoon voor niet-leden.

  Aanmelden kan via de mail suppver.vvberkum@gmail.com, bij een van bestuursleden of op vrijdag 7 april  19:30-20:00 uur in de kantine. 
  Wees er op tijd bij want VOL = VOL

  Graag tot ziens bij een van onze activiteiten
  Supportersvereniging VVBerkum

   

  Onze overige  activiteiten tot de zomervakantie zijn:
  Klootschieten op vrijdag 21 april
  Fiets puzzeltocht op Hemelvaartsdag, donderdag 18 mei

   

  Nog geen lid van de Supportersverenging? Voor  € 7,50 per jaar is het hele gezin al lid!! Aanmelden kan via de webpagina link maken of bij een van de bestuursleden van de Supportersvereniging.

  Meer informatie van en over de supportersvereniging is te vinden via de website www.VVBerkum.nl >>tabblad vereniging >> Supportersvereniging.