• Pupil van de week

• Joep Slot, 9 jaar oud

De Pupil van de Week bij de thuiswedstrijd van Berkum 1 tegen Flevo Boys is Joep Slot. Joep is 9 jaar oud en de middenvelder in JO10-1. Joep is een tweebenig talent die ook in de spits goed uit de voeten kan. Maar het middenveld vindt hij leuker, omdat hij dan kan aanvallen èn verdedigen. Zijn sterkste punt is scoren, want hij kan hard schieten met beide benen.

Zijn carrière is begonnen bij een andere club, maar daar was het heel druk en speelden allemaal grote jongens. Bij Berkum in de F-league voelde Joep zich helemaal thuis, zeker onder leiding van trainer Piet. Ook in zijn vrije tijd is Joep veel aan het voetballen. Bij hem in de buurt met vrienden, maar ook op school. Gamen vindt hij ook wel leuk, zoals Fortnite en Minecraft. Ook op school gebruikt hij graag de computers, maar rekenen vindt hij ook leuk.

Joep gaat daar later echter niets mee doen als hij als profvoetballer bij Barcelona speelt. Hij wil beginnen bij PEC Zwolle of AZ. Ook Ajax vindt hij een leuk club. Maar het liefst gaat hij een van zijn favoriete spelers, Messi, achterna. Ook naar Ronaldo en Neymar kan Joep uren kijken.

Dit weekend is Joep een van de talenten op de bank bij Berkum. Hij voorspelt een 2-1 overwinning voor Berkum. We wensen hem een fijne middag toe.