• Pupil van de week

• Lieke Hooijer, 10 jaar oud

Lieke is 10 jaar en speelt in MO11-1. Ze is begonnen bij de F-league en vorig seizoen heeft ze in een gemengd team gespeeld. Dit jaar mag ze dan eindelijk in een echt meidenteam spelen en dat vindt ze fantastisch. Ze gaat altijd met veel plezier naar de training en naar de wedstrijden. Ook vindt ze het erg leuk dat ze dit seizoen getraind wordt door Bo en Esmee en leert ze erg veel van de trainsters. Het is een erg gezellig team waar ze in speelt. Ze zijn laatst met een heel stel naar de kinderdisco geweest en ook maken ze samen met de trainsters en de meiden uit het team grappige Tik-Tok filmpjes.

Lieke staat graag in het veld maar ze vindt het ook erg leuk om te keepen. Dit seizoen heeft ze al 1 keer gescoord. Haar specialiteit is schieten van afstand. Naast voetballen zit Lieke ook nog op muziekles. Ze speelt keyboard en houdt van dansen.

Lieke zit in groep 7 van de Koningin Emmaschool. In haar vrije tijd is ze veel buiten te vinden met een voetbal of leest ze binnen een Donald Duckje. Naast Berkum zijn PEC Zwolle, Ajax en de Oranje Leeuwinnen haar favoriete voetbalteams. Lieke vindt (je raadt het al) Lieke Martens de beste voetbalster. Bij de jongens vindt ze Matthijs de Ligt de allerbeste.

Lieke voorspelt dat de dames van VV Berkum winnen met 5-0. Zaterdag wordt de wedstrijd Berkum Vr 1 tegen HZVV Vr 1 om 14:30 uur gespeeld op veld 1.