• Pupil van de week

  • Bay van Niekerk, 10 jaar oud

    De Pupil van de Week bij de wedstrijd van Berkum 1 tegen Excelsior ’31 is Bay van Niekerk. Bay is 10 jaar oud en speelt meestal rechtsvoor in zijn team, Berkum JO10-3. Bay kan hard schieten, is redelijk snel en kan makkelijk tegenstanders passeren. Alle ingrediënten voor een sterke aanvaller dus. Bay speelt al sinds de F-league bij vv Berkum.

    Hij woont dicht bij het sportpark en veel vrienden en klasgenoten speelden ook al bij Berkum, dus voor Bay was Berkum ook een logische keus. Ook buiten Berkum voetbalt hij graag, met vrienden in de buurt of op het schoolplein.

    Daarnaast zit Bay op freerunnen. Het zou hem ook heel leuk lijken om dit professioneel te blijven doen als hij later groot is. Maar zijn eerste keus is toch om profvoetballer te worden, bij Barcelona, PEC of Real Madrid. Zijn grote voorbeelden zijn Ronaldo en Messi, maar bij PEC is Kingsley zijn absolute favoriet.

    Deze zaterdag is Bay Pupil van de Week bij Berkum 1 tegen Excelsior ’31, waarvoor hij een 2-1 uitslag voorspelt. We wensen hem een fijne middag toe!