• Pupil van de week

• Matthijs van Dam, 10 jaar oud

Pupil van de Week bij deze wedstrijd is Matthijs van Dam. Matthijs is 10 jaar en speelt al sinds zijn vijfde bij VV Berkum. Momenteel speelt hij in JO10-5 als verdedigende middenvelder.

Matthijs is bij VV Berkum gaan voetballen omdat hij hier onder Piet Diender aan het ukkenvoetbal mee kon doen en omdat al veel vriendjes van school hier voetbalden. Zijn ouders vinden het ook belangrijk dat VV Berkum een echte vereniging is waar ook aandacht is voor andere dingen dan voetbal, zoals de groene initiatieven De Gezonde Kantine en het gebruik van de zonnepanelen.

Matthijs zit in groep 6 van De Parkschool waar Jason Huisman zijn gymleraar is. Jason is dan ook zijn favoriete speler van Berkum 1. Matthijs heeft naast voetbal veel hobbies waaronder viool spelen en gamen en hij heeft een acquarium waar hij veel plezier aan beleeft. Matthijs voorspelt een 3-1 overwinning van Berkum 1 tegen AZSV!