• Pupil van de week

• Oskar Welmers, 9 jaar oud

De Pupil van de Week bij de wedstrijd van Berkum 1 tegen Buitenpost is Oskar Welmers. Oskar is 9 jaar oud en speelt in Berkum JO10-1. Oskar speelt het liefste in de spits, zodat hij veel doelpunten kan maken. Hij kan namelijk hard schieten. Maar hij heeft ook goed overzicht en slimme passes, dus op het middenveld komt hij ook goed tot zijn recht. Hij kan dus eigenlijk overal op het veld staan.

Oskar speelt al heel lang bij Berkum, vanaf de Ukken. Omdat zijn broer Ivar al bij Berkum voetbalde, was het natuurlijk logisch dat Oskar ook lid zou worden. Het is een gezellige club en er spelen ook vrienden en klasgenoten. Buiten Berkum wil Oskar het liefste altijd voetballen, maar als dat echt niet kan is hij aan het gamen.

Op school is gym zijn favoriete vak, maar rekenen en taal vindt hij ook wel leuk. Dat heeft hij echter niet nodig als hij in de voetsporen gaat treden van zijn held Sepp van den Berg. Oskar hoopt later bij PEC, Manchester City of Barcelona te gaan voetballen.

Deze zaterdag kan hij alvast de sfeer proeven bij een eerste elftal. Hij voorspelt een 1-1 uitslag voor de wedstrijd van Berkum 1 tegen Buitenpost. We wensen Oskar een fijne middag toe!