• Pupil van de week
  • Noortje Pietersma, 10 jaar oud

    Hoi ik heet Noortje Pietersma. Ik ben 10 jaar. Ik speel in MO11-1. Ik vind voetbal heel erg leuk. Ik zat eerst op turnen alleen dat vond ik saai worden. Ik speelde toen ook al voetbal op school met de jongens (want de meiden vonden dat niet leuk). Toen wou ik wel op voetbal en nu zit ik dus bij VV BERKUM!!!!! Ik heb een heel erg leuk team, want we kunnen goed met elkaar omgaan ook als we heel fanatiek zijn ik voel me dus fijn in mijn team. 

    En elke keer als ik terugkom van voetbal ben ik helemaal enthousiast. Omdat ik het zo leuk vind. Ik ben in het veld het liPefst middenvelder, want dan kan je in het hele veld iets doen. En ik hou heel erg van bewegen daarom is middenvelder ook wel een goeie positie voor mij.

    Ik zit ook op pianoles. Daar geniet ik ook van. En zingen en lezen zijn ook grote hobby’s van mij. Maar vooral voetbal.