Er is 150.000 euro te verdelen!

De Rabobank stopt  anderhalve ton in hun eigen clubkas en door middel  van stemmen wordt die 150.000 euro ton verdeeld over de deelnemende clubs.

STEMMEN KAN VANAF  5 september 2022 tot en met 27 september 2022

Wat is het doel?

De VV Berkum gaat het Clubhuis verbouwen. Dit is na al die jaren wel eens nodig. We zitten rond de 1280 leden en de kantine is aan een update toe.

Wie mag er stemmen?

Elk lid van de Rabobank (en ook hun familieleden)  groot of klein (vanaf 12 jaar),  mag 3 stemmen uitbrengen.

Hoe breng je je stemmen uit?

Door in te loggen in de App of op de website Rabobank.nl/IJsseldelta. Ga dan  naar “Service “ en dan RABO Clubsupport.

Stemoptimalisatie?

Om ons maximaal te steunen stem je volgens onderstaand stemadvies. Dan gaan er geen stemmen verloren.

Met het Saxofoon Orkest Zwolle en voetbalvereniging  WVF zijn we een stemverbinding aangegaan, zodat we op elkaar kunnen stemmen en daarmee het aantal stemmen kunnen vergroten.

Met  jouw en uw steun hopen we de ‘stemmen wedstrijd’ te winnen. Dank alvast.

Namens VV Berkum,

Pim van Hoesel