Er is 150.000 euro te verdelen!

De Rabobank stopt  anderhalve ton in hun  clubkas en door middel  van stemmen wordt die 150.000 euro ton verdeeld over de deelnemende clubs.

STEMMEN KAN VANAF   4 OKTOBER  TOT EN MET  24 OKTOBER

Wat is het doel?

De voetbalvereniging Berkum  is een duurzame vereniging.  Er is al veel op dat vlak gebeurd:  156 zonnepanelen. LED verlichting op twee velden, solar-installaties voor warmwater in de kleedkamers  en vooral isoleren van vloeren, daken en muren. Toch gebruiken we nog bijna 20.000 m3 gas en dekken de zonnepanelen nog maar de helft van ons elektriciteitverbruik.  Nog 30.000 KWh te gaan!  Daarom willen we op alle plekken waar dat kan zonnepanelen plaatsen.  Met de opbrengst van de actie willen we zoveel mogelijk panelen kopen. Dat is dus ons doel.

Wie mag er stemmen?

Elk lid van de bank,  groot of klein (vanaf 12 jaar),  mag 3 stemmen uitbrengen, maar er geldt een maximum van één  stem per vereniging.

Hoe breng je je stemmen uit?

Door in te loggen in de App of op de website Rabobank.nl/IJsseldelta. Ga dan  naar ‘ lidmaatschap’  om dan te  klikken op Rabo Club Support

Heb je wel een rekening bij de RABO, maar ben je nog geen lid, meld  je dan gratis aan als lid via de website.

Stemoptimalisatie?

Om ons maximaal te steunen vragen we je volgens onderstaand stemadvies te stemmen. Dan gaan er geen stemmen verloren.

Met het  ‘Saxofoon Orkest’  en  ‘vv WVF’ zijn we een  stemverbinding aangegaan, zodat we op elkaar kunnen stemmen en daarmee het aantal stemmen kunnen vergroten.

Met  jouw en uw steun hopen we de ‘stemmen wedstrijd’ te winnen. Dank alvast.

Namens VV Berkum,

Pim van Hoesel