• Bestel nu het VV Berkum Retro-shirt

Op 26 mei 2021 bestaat VV Berkum 60-jaar. Om dit heugelijk feit te vieren hebben we een schitterend retro-shirt van VV Berkum laten maken. Het shirt is ontworpen door een vijftal VV Berkum-leden, naar een voorbeeld uit de jaren '70. VV Berkum speelde toen in de landelijke bekerfinale. Uiteraard in het wit met twee zwarte verticale banen, en het originele club logo.

Voor iedereen is het nu mogelijk om dit collectors-item te bestellen via het onderstaande bestelformulier. Het unieke shirt, eventueel met een zelf gekozen rugnummer, is te koop voor €49,95. Als je je eigen naam op de achterkant gedrukt wil hebben, betaal je € 5,00 extra.

Je krijgt van ons een bericht per email als het shirt voor je klaar ligt in onze fanshop. In de fanshop betaal je je bestelling met de pin.

VV Berkum - zwart wit, warm hart