•  

    Robin Dijk wordt in het nieuwe seizoen 2022-2023 assistent-trainer bij de eerste selectie van VV Berkum. De club haalt daarmee iemand ‘uit eigen huis’, want de 29-jarige Zwollenaar is nu nog bezig met zijn tweede seizoen als oefenmeester van het JO19-elftal van Berkum.

    Dijk was eerder als speler én jeugdtrainer actief bij eersteklasser VV Heino, waarna hij trainerservaring opdeed bij de jeugdopleidingen van PEC Zwolle en De Graafschap. Vervolgens was hij drie jaar assistent-trainer bij het eerste elftal van Heino en daarna trainde hij de JO19 van tweededivisionist HHC Hardenberg. Met Dijk, in het dagelijks leven werkzaam in de arbeidsbemiddeling en het bezit van het trainersdiploma TC 2, krijgt de technische staf van Berkum 1 er dus een kracht met ruime ervaring bij.

    Bij die staf wordt Robin Dijk de opvolger van John Dooijewaard, die na twee seizoenen als assistent-trainer zal vertrekken. Het grootste deel van de technische staf van Berkum is inmiddels rond. Afgelopen november tekende hoofdtrainer Arno Hoekstra al voor de volgende twee seizoenen bij, terwijl ook de teammanagers André Toering en Erik Teunissen doorgaan. Datzelfde geldt voor de medische staf, want ook de verzorgers en hersteltrainers Jos Dohmen en Arend Zoer hebben bijgetekend voor het komende seizoen.