• Samenwerking VV Berkum en FysioPlus Zwolle.

  VV Berkum en FysioPlus Zwolle werken vanaf dit seizoen (met ingang van 28 september a.s.) samen om de medische begeleiding binnen de voetbalvereniging te optimaliseren. Naast de fysiotherapie ten behoeve van Berkum 1 zal FysioPlus Zwolle zich met name inzetten voor de rest van de vereniging.

  FysioPlus Zwolle, wie zijn wij.
  FysioPlus Zwolle is een grote praktijk voor fysiotherapie die sinds 2011 actief is in Zwolle. Ze richt zich op algemene fysiotherapie, manuele therapie, kinderfysiotherapie, oncologie fysiotherapie en sportfysiotherapie.


  FysioPlus Zwolle, wat doen wij.
  De praktijk volgt de laatste ontwikkelingen binnen de beroepsgroep op de voet, zodat altijd de beste zorg gegeven kan worden. Dit alles gericht op behandelingen bij VV Berkum, mogelijke revalidatietrainingen en zo nodig begeleidt in de praktijk. FysioPlus gaat daarbij uit van het principe van actieve revalidatie, gekoppeld aan lokale behandelingen, waarin de patiënt/sporter

  centraal staat. Individuele en sport specifieke benadering is dan ook een van hun pijlers. Daarnaast beschikt de praktijk over een Fitnessruimte met moderne apparatuur.

  Voor wie is FysioPlus Zwolle bij VV Berkum beschikbaar.
  Berkum 1 heeft een eigen fysiotherapeut. Dit zal ook zo blijven.

  FysioPlus Zwolle is dus voor de rest van de vereniging beschikbaar.
  Een speler die geblesseerd is wil natuurlijk weer zo snel mogelijk spelen.
  De fysiotherapeut kan hierbij ondersteuning verlenen door een blessure te inventariseren, behandelen, blessureadvies te geven, een aangepast trainings- of oefenschema schema te geven of te zorgen voor een snelle doorverwijzing naar een specialist in het kader van de ketenzorg.
  Wanneer je als speler geblesseerd raakt, meld je bij de fysiotherapeut van FysioPlus Zwolle bij de fysio/verzorger ruimte onder de hoofdtribune.

  Inloopspreekuur
  Christan Beltman (fysiotherapeut en speler VV Berkum 35+) zal middels een inloopspreekuur aanwezig zijn op maandagen tussen 16.00 en 18.00 uur. Binnen deze tijd kan je zonder afspraak binnenlopen met je vragen.

  Kosten
  Het inventariseren van de blessure is gratis!

  Mocht blijken dat er meer behandelingen nodig zijn om de blessure zo snel mogelijk te verhelpen, dan zal in overleg met de speler (<18 jaar overleg met ouders van de speler) gekeken worden of de behandelingen gedeclareerd kunnen worden bij de zorgverzekeraar. Zorg dat uw zoon/dochter hiervoor dan ook goed verzekerd is en controleer de polisvoorwaarden!

  De afspraken voor fysiotherapeutische behandelingen of revalidatietrainingen worden gemaakt met de desbetreffende speler. Deze speler dient op de afgesproken tijd(en) aanwezig te zijn bij VV Berkum.
  Indien fysiotherapie noodzakelijk is, dan dient de speler zich te melden bij FysioPlus Zwolle (locatie Landstede Sportcentrum).

  Er is geen verwijzing van de huisarts nodig.