• Berkum Vrouwen 1 speelt aanstaande zaterdag haar laatste wedstrijd in de hoofdklasse van seizoen 23-24. Helaas nemen we hierna afscheid van een groot aantal speelsters, speelsters die recent aan Berkum verbonden zijn maar ook speelsters die dit voor lange tijd zijn geweest. We vinden het als club erg jammer om afscheid te nemen van deze dames maar willen hen bedanken voor de afgelopen jaren!

  Om deze reden hebben we ervoor gekozen om vrouwen 1 terug te trekken uit de hoofdklasse. Dit betekent dat Berkum Vrouwen 1 aankomend seizoen start in de 3e klasse, waarin huidig vrouwen 2 nu actief is. Dit is erg jammer maar brengt ook kansen met zich mee, zo maken we een nieuwe start. De stap van jeugd- naar vrouwenvoetbal wordt hiermee toegankelijker en we hopen in de toekomst eigen jeugd te blijven zien uitkomen in onze vrouwen elftallen.

  We zijn nog op zoek naar een enthousiaste trainer die deze nieuwe start met onze vrouwenafdeling wil gaan maken in seizoen 24-25. Een gemotiveerde groep staat in ieder geval al klaar!
  Meer informatie over de vacature lees je hier: Hoofdtrainer Vrouwen 1.   

  Voor het nieuwe seizoen ziet de vrouwenafdeling er als volgt uit:
  - Drie meiden veldvoetbal teams
  - Twee vrouwen veldvoetbal teams
  - Drie 7x7 vrouwen veldvoetbal teams
  - Twee vrouwen zaalvoetbal teams

  Daarbij zijn we nu sinds twee seizoenen actief met Jong Berkum en zullen we dit ook aankomend seizoen doorzetten. Jong Berkum is een “geselecteerd” mix team van MO17, MO20, Vrouwen 1 en 2. Met als opzet de speelsters alvast met elkaar te laten voetballen zodat de stap naar de senioren en het niveau kleiner wordt.

  We zijn trots op de breedte van de vrouwenafdeling en streven ernaar succesvol te zijn met deze teams en prijzen te pakken, maar daarbij vooral veel plezier te hebben in het voetbal.
  Want, plezier + passie = prestatie!

  Namens,
  Bestuursgroep Vrouwen