• Businessclub Berkum: Sinterklaas en zijn Pieten in de Businessruimte.

Afgelopen zaterdag tijdens de thuiswedstrijd tegen Volendam had de Businessclub van onze vereniging een wel heel bijzondere “gast van de dag” uitgenodigd voor onze sponsoren en de kinderen van de sponsoren.

Het was Sinterklaas! De goedheiligman was vergezeld van 2 pieten. Met name de muzikale BERKUM-Piet was bijzonder in de kleuren van vvBerkum.

De kleintjes werden vermaakt tijdens de wedstrijd zodat de papa’s de wedstrijd ongestoord konden bijwonen.  Sinterklaas en zijn pieten arriveerden met muziek vlak voor de rust en kwamen via de tribune naar de ruimte waar de kinderen al vol verwachting zaten te wachten.

De kinderen zongen leuke sinterklaasliedjes, kregen lekkers en uiteraard ook een cadeautje van de Sint. Moe, maar voldaan gingen Sint en de pieten naar de Businessruimte om met de sponsoren kennis te maken. Sinterklaas werd als “gast van de dag” geïnterviewd en was bijzonder verheugd om bij deze mooie voetbalvereniging te zijn. Van de wedstrijd had de Sint door zijn werk met de kinderen niet zoveel gezien helaas.  Het was hem wel bekend dat een voetbalvereniging niet zonder de inzet van vrijwilligers kan en vroeg om een groot applaus voor Lammert Bosscher, de vrijwilliger van het jaar 2019. Ook Rainer Frölich werd door Sinterklaas naar voren geroepen, toegesproken en in het zonnetje gezet voor zijn inzet voor vvBerkum.

Het was een geslaagde middag voor de sponsoren (groot en klein).

Namens het bestuur van de Business Club Berkum