• Spaar mee voor de inrichting van de nieuwe kantine met Voetbalpassie!

  10 sep 2021
 • Het nieuwe seizoen is begonnen en wat zijn we blij dat iedereen weer op de velden staat!
  Na een lastig seizoen is het fantastisch jullie weer te kunnen verwelkomen bij VV Berkum op sportpark De Vegtlust.
  De coronacrisis heeft zijn sporen nagelaten. Om amateurclubs financieel te steunen, hebben Albert Heijn en de KNVB Voetbalpassie opgezet. Een spaarprogramma, waarmee je onze club kunt sponsoren, gewoon door boodschappen te doen bij Albert Heijn. Met Voetbalpassie proberen we zoveel mogelijk geld op te halen voor de verbouwing en inrichting van de nieuwe kantine. En daar hebben we jouw hulp bij nodig!


  Het werkt heel simpel. Van 13 september t/m 3 oktober 2021 kun je bij Albert Heijn Voetbalpassiepunten sparen. Deze punten spaar je bij meer dan 1.500 huismerk- en A-merkproducten waaronder al het verse fruit van Albert Heijn en heel veel aantrekkelijke
  A-merken. Elke bestede euro aan de deelnemende producten levert één punt op. En met iedere volle spaarkaart van tien punten sponsor je onze club al met één euro. Dus dat spaart lekker door!


  Sparen gaat heel makkelijk via Voetbalpassie in de AH app. Hoe meer mensen er sparen voor onze club, hoe hoger het bedrag dat we kunnen ophalen. Breng dus ook je familie en vrienden op de hoogte van de actie en vraag hen mee te sparen!

  Meesparen is heel eenvoudig; je hoeft alleen je bonuskaart in de AH-app te activeren, je deelname te bevestigen en VV Berkum te kiezen uit de lijst met verenigingen. 

  Zo spaar je mee voor onze vereniging:

  1. Download de AH-app:  https://albertheijn.onelink.me/Pc7E/voetbalpassie of ga naar www.ah.nl/voetbalpassie
  2. Bevestig je deelname en kies onze vereniging.
  3. Spaar Voetbalpassiepunten bij iedere €1 aan deelnemende producten.
  4. Sponsor onze vereniging met €1 voor iedere volle spaarkaart van 10 punten.


  Met Voetbalpassie helpen we dus samen onze club, maar het kan jou persoonlijk ook iets opleveren. Wanneer je mee spaart, maak je namelijk kans op prachtige prijzen! Zo kun je onder meer een meet & greet met Lieke Martens in Barcelona winnen, een dag leven als voetbalprof en worden er kaarten voor het Nederlands elftal beschikbaar gesteld.

  Spaar je mee? Bevestig dan nu je deelname aan Voetbalpassie in de AH app en kies onze club als jouw spaardoel!

  Laten we met z’n allen de schouders eronder zetten en deze actie tot een groot succes maken. Alvast bedankt voor het meesparen en de steun aan onze club!


  Kijk voor meer informatie op www.ah.nl/voetbalpassie.