• De tweede ‘Sponsor van de week’ in het nieuwe jaar is Zwollepanelen. Dit jonge en ambitieuze bedrijf is begin 2021 opgericht door Huib Veurink en Thomas Hoefman, twee leden van onze vereniging. Huib is keeper van het 1e elftal en Thomas heeft zijn hele leven ook bij VV Berkum gevoetbald.

Vorige maand hebben Huib en Thomas een driejarig sponsorcontract ondertekend. Inmiddels zijn de twee reclameborden van het bedrijf bij de ingang van het sportpark geplaatst.

Op de website van het bedrijf stellen Huib en Thomas stellen zich voor:

“Zwollepanelen is opgericht door Huib Veurink en Thomas Hoefman met als doel duurzame energie voor iedereen toegankelijk en betaalbaar te maken. Klanten (waaronder ook steeds meer inwoners uit Berkum) kiezen voor Zwollepanelen vanwege onze persoonlijke aanpak, de service, kwaliteit en de garantie op een eerlijk advies. Wij maken graag samen met jou en met onze gecertificeerde installateurs een duurzame investering mogelijk tegen een goede prijs. Hiervoor bieden wij verschillende complete zonne-energie systemen en laadpalen aan om woningen, commercieel vastgoed en mobiliteit te verduurzamen. Samen bepalen we welke oplossing het best bij jou en jouw situatie past.

We zijn beide in een ondernemende familie opgegroeid. Mede hierdoor was het altijd al een droom van ons om ook een eigen onderneming te hebben. We hebben bij verschillende bedrijven zoals 2Solar, 12Build, PEC Zwolle, bol.com en Leaseplan in de keuken mogen kijken en ervaring opgedaan. Thomas is inmiddels al jaren actief in de zonnepanelenmarkt en heeft hier een groot netwerk in opgebouwd. Huib heeft in zijn sociale kring ook al jaren te maken met verduurzaming in combinatie met zonnepanelen en laadpalen. Door deze combinatie is Zwollepanelen ontstaan. Het is onze missie om jouw duurzame project in Zwolle of omgeving samen tot een succes te maken.”

Zwollepanelen heeft voor leden van VV Berkum een speciale actie! Bij het installeren van een installatie door Zwollepanelen ontvang je als Berkum lid €100,00 korting. Daarnaast doneert Zwollepanelen dan ook nog € 100,00 voor de verbouwing van de nieuwe kantine. Oftewel: met zonnepanelen van Zwollepanelen help je niet alleen jezelf en het milieu, maar ook de club!

Kijk voor nadere informatie over o.a. onze werkwijze en ons aanbod op onze website www.zwollepanelen.nl