• Waardering voor de presentatiegids in de RABO businessruimte op 14 september 2019

Afgelopen zaterdag was de derde competitiewedstrijd en daarmee de tweede thuiswedstrijd voor ons vlaggenschip. Onze businessclubleden waren weer van de partij in onze RABO Businessruimte en zagen dus helaas ons vlaggenschip verliezen van sv Urk.

Zoals gewoonlijk deelden de trainers van beide partijen na afloop hun visie op de wedstijd. Onder het genot van een drankje werden de analyses van de trainers door businessclub aangehoord in de RABO businessruimte. Onder deze luisteraars zaten ook de mannen van Coenradi, de drukker van de presentatiegids. Onder tijdsdruk hebben zij het onmogelijke gepresteerd en heeft onze club op tijd alle presentatiegidsen gedrukt, waarvoor hulde en dank namens de hele vereniging voor deze prestatie!

Deze presentatiegids is natuurlijk sowieso geen feit zonder onze sponsoren. Dankzij deze gelden heeft onze communicatie commissie weer een prachtig product kunnen afleveren en hebben zij misschien wel de mooiste presentatiegids voor voetbalverenigingen gerealiseerd!

Maar dan… Dan heb je een mooie presentatiegids op tijd voor de hele vereniging gedrukt. Dan moeten zij ook nog bezorgd worden. Gelukkig hebben wij als vereniging dan altijd nog onze top vrijwilligster Lucy Boeve, die met haar familie deze gids door heel Berkum rondbrengt! Dat zij deze dag ook nog jarig werd ze daarom extra in het zonnetje gezet, ook via deze weg nogmaals dank Lucy!

Aanstaande zaterdag speelt Berkum 1 aan het Olympiaplein te Amsterdam tegen A.V.V. Swift. Zaterdag 28 september staat er weer een thuiswedstrijd op het programma en is HZVV de tegenstander. Wij nodigen onze businessclubleden dan weer van harte uit om deze wedstrijd te bekijken op ons mooie Vegtlust!