• Hart voor Zwolle

Met ingang van het voetbalseizoen 2017/18 prijkt het logo van Hart voor Zwolle voor een periode van 3 seizoenen op het shirt van het 1e elftal van VV Berkum, uitkomend in de Hoofdklasse van de KNVB. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door Sponsorgroep VV Berkum.

Stichting Hart voor Zwolle verbindt enthousiaste jongeren aan kwetsbare Zwollenaren. Het jongerennetwerk van Hart voor Zwolle verlangt naar een samenleving waarin mensen naar elkaar omzien. Jongeren bieden hulp en netwerk aan mensen die zelf geen netwerk hebben.

Jan Teun Fuller, voorzitter van VV Berkum omschrijft de motivatie voor de samenwerking als volgt;"Hart voor Zwolle verbindt mensen aan elkaar en laat ze naar elkaar omkijken, ze krijgen mensen in beweging. Een stichting waar onze vereniging en een aantal belangrijke sponsoren zich graag aan verbindt."

In de komende tijd gaan VV Berkum en Hart voor Zwolle verschillende activiteiten met elkaar ondernemen om de maatschappelijke betrokkenheid vorm te geven.

Voor het seizoen 2017/2018 bestaat Sponsorgroep VV Berkum uit de volgende bedrijven:
    - Brouwers
    - Coenradi