• Sponsoring

VV Berkum kent diverse sponsormogelijkheden. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Bestuursgroep Commerciële zaken, Louis Weenink, tel. 06-51 40 03 93 of l.j.weenink@ziggo.nl

Shirtsponsoring
    Geen kosten voor kleding! De looptijd van een contract is 3 jaar. Eenmalige kosten: Screenkosten per logo & kosten opdruk

Bordsponsoring
    Trespa- ( 5m x 0.6m ) of aluminiumbord ( 5m x 0.8 m) langs het hoofdveld. Kosten voor het bord en de belettering ervan niet inbegrepen.
    Trespa bord (1.90m x 0.4m) op hoofdtribune
    Trespa bord (3.00m x 0.6 m) ‘Mini-Arena’
    Hoekstellage (3.00m x 0.6 m)

LED-scherm
    Reclameboodschap op het nieuwe LED-scherm. Elke zaterdag van 9.00 tot 19.00 uur.

Vlagsponsoring
    Eigen vlag links of recht naast tribune

Wedstrijdbal
    Bal waarmee 1e elftal competitie- of bekerwedstrijd speelt. Vermelding in programmablad en op lichtkrant.

Wedstrijdsponsoring
    Sponsoring van een wedstrijd. Tegenprestaties in nader overleg.

Internet
    Vermelding van en link naar de sponsor op website van Berkum. Bedrag per jaar incl. aanmaakkosten

Toernooisponsoring
    Hoofdsponsor van jeugd- of senioren toernooi. Reclame-uitingen in overleg

BAdvertentie
    Advertentie in presentatiegids die onder alle leden, sponsors en bewoners van Berkum wordt verspreid
    Tarieven voor full-color advertenties

Advertentie
    Advertentie in programmablad thuiswedstrijden 1e elftal (afmeting 4.5 cm x 6.5 cm) full-color A5

Advertentie
    Op achterzijde ledenpas (afmeting ca. 2.5 x 1.0 cm) full-color

Reclameboodschap
    Reclameboodschap via plasma TV-scherm in clubhuis (verschijnt gedurende 40 weken ruim 2000 keer full-screen)

Business Club Berkum
    (BCB) Reclamebord (5x 0.6m) op hoofdveld, reclame-sticker op speciaal bord in de Rabo Business Ruimte en reclameboodschap op plasma TV-scherm in het clubgebouw: voor eenmalige productiekosten zie bordsponsoring.