• Maak gebruik van SponsorKliks!

  Met SponsorKliks kan je zelf een financiële bijdrage leveren aan VV Berkum, zonder dat het jou een cent extra kost!

  Bestel online bijvoorbeeld een pizza via Thuisbezorgd en VV Berkum ontvangt hiervoor geld in de clubkas.
  Ook doen grote webwinkels als Bol, Coolblue, Booking en Expedia mee. Een percentage van het aankoopbedrag gaat naar VV Berkum.
  En nogmaals, het kost je niets extra!


  Wil je VV Berkum ook GRATIS sponsoren?
  Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van VV Berkum. Voor jou een kleine moeite, voor VV Berkum zijn het directe inkomsten. Je kan hiervoor klikken op de banner op onze homepage of rechtstreeks naar de VV Berkum pagina gaan op www.sponsorkliks.com. Klik vervolgens op het logo van de webwinkel waar je een bestelling wil doen.

  Hoe werkt het?
  Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling van een klant die via SponsorKliks.com komt.
  75% van deze commissie wordt door SponsorKliks uitbetaald aan VV Berkum. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol, je betaalt hetzelfde bedrag voor de bestelling. Alleen in het laatste geval keert Bol ons een commissie uit aan SponsorKliks en profiteert VV Berkum hier direct van!

  Let op: geen commissie op boeken
  In Nederland geldt per wet een vaste boekenprijs, hierdoor mag GEEN commissie op boeken worden gegeven.

  Je blijft anoniem
  Noch SponsorKliks, noch VV Berkum weet wie er iets besteld heeft, je hoeft namelijk niet in te loggen op de VV Berkum SponsorKliks pagina. Je maakt voor het bestellen bij de webwinkel namelijk gebruik van je persoonloijke inloggegevens van de desbetreffende webwinkel. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor VV Berkum is bedoeld. Dat weten ze omdat je via een klik op SponsorKliks naar de betreffende webwinkel bent gegaan. Omdat SponsorKliks alleen registreert dat er via SponsorKliks bij bijvoorbeeld Bol een bestelling is geplaatst en niet bekend is wie deze bestelling heeft gedaan, is het uitermate belangrijk dat je de bestellingen die je online doet alleen via Sponsorkliks laat lopen. Een rechtstreekse bestelling die je bij Bol doet, levert VV Berkum niets op.

  Bezoek de SponsorKlikspagina van VV Berkum of kopieer de volgende link in browser:
  https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=9723

   

  Deel deze pagina naar zoveel mogelijk vrienden en bekenden.

  Bedankt alvast voor je hulp!