• Beste pupillen en junioren,

Nu eerst genieten van de zomervakantie. De voorbereidingen voor het nieuwe seizoen zijn alweer in volle gang. Op zaterdag 27 augustus is er weer de traditionele Open Dag en dit keer met een Sponsorloop voor de jeugd bij VV Berkum. Zet deze datum alvast ROOD omlijnd in je agenda. Laat dit spektakel niet aan je voorbijgaan. Op het hoofdveld staan opblaasbare speeltoestellen en zal er muziek zijn met een DJ en een schitterend parcours om zoveel mogelijk rondjes te lopen.

Waarom een schitterend parcours om zoveel mogelijk rondjes lopen?

Zoals jullie misschien al weten zijn we bezig om geld in te zamelen voor een modern en nieuw clubhuis. Dit kost heel veel geld. Iedere afdeling binnen onze vereniging levert een bijdrage om dit voor elkaar te krijgen. Samen maken we de club. Onze jeugdafdeling is nu aan de beurt om onze “steentjes” bij te dragen aan het nieuwe clubhuis. De Damesafdeling en de Seniorenafdeling hebben hun bijdrage inmiddels geleverd.

Met 52 jeugdteams moeten we toch per team gemakkelijk €200 bij elkaar krijgen met als uiteindelijk doel €10.000? Zoek zoveel mogelijk sponsors die jou geld geven per rondje die jij loopt tijdens de sponsorloop. Of een vast bedrag willen geven. Vraag aan vaders, moeders, opa’s en oma’s, buren, vrienden, bedrijven om je te laten sponsoren of verzin zelf iets creatiefs om geld in te zamelen.

Mede door jullie inzet bouwen we met iedereen binnen VV Berkum aan een nieuw modern clubhuis om de vele toekomstige overwinningen te vieren en enkele verliespartijen te verwerken.

Ik wil iedereen allereerst een fijne vakantie wensen. Blijf gezond en maak mooie herinneringen met elkaar.

Informatie omtrent de tijden volgt later. Tot zaterdag 27 augustus!

Laten we er samen een mooi succes van maken!