• Start Klaverjasseizoen Supportersvereniging

Op dinsdagavond 8 oktober start het klaverjasseizoen van de Supportersvereniging VVBerkum weer. Aanvang 20.00 uur, inschrijven vanaf 19.30 uur in de kantine. Iedereen is welkom om mee te klaverjassen.

De deelnamekosten bedragen:
    € 3,00 per persoon voor leden Supportersvereniging
    € 3,50 per persoon voor niet-leden.

Voor de beste klaverjassers is er een prijs te verdienen. Tevens is er een prijs voor de deelnemer met de meeste sprintjes en een poedelprijs.

Het Klaverjasseizoen duurt van 8 oktober tot en met 28 april. Er wordt geklaverjast iedere 2e,4e EN 5e dinsdag van de maand. Op donderdag 19 december is het Kerstklaverjassen en op dinsdag 31 maart het Paasklaverjassen.

Tot ziens op de klaverjasavonden,
    De Supportersvereniging

Nog geen lid van de Supportersverenging? Voor  € 7,50 per seizoen is het hele gezin al lid!! Aanmelden kan via het aanmeldformulier op de website www.VVBerkum.nl of bij een van de bestuursleden van de Supportersvereniging.

Meer informatie van en over de supportersvereniging is te vinden via de website www.VVBerkum.nl >>vereniging >> Supportersvereniging