• Start Oldstars Walking Football VV Berkum.

Elke vrijdag (09.30 uur) bij VV Berkum OldStars Walking Football.
    Dat is niet alleen sportief bezig zijn, maar ook het sociale karakter is hierbij van groot belang.

Sportservice Zwolle en Wijz zetten zich in om bij de sportclubs in Zwolle deze betrekkelijk nieuwe vorm van sport en bewegen te introduceren. Al wat langer heeft PEC Zwolle United twee teams in beweging en is SVI onlangs ook gestart. WVF heeft gelijke voornemens.

Wat is OldStars Walking Football?
    Walking Football wordt gespeeld op een veld van 42 x 25 meter met minigoals zonder keeper. Er gelden andere regels dan bij het reguliere voetbal. Bijvoorbeeld ‘niet rennen’ (één voet altijd op de grond).

Niet alleen het voetballen staat centraal, maar juist het samenzijn en het onderhouden van sociale contacten, bijvoorbeeld na afloop in het clubhuis van de vereniging, speelt ook een grote rol binnen het OldStars Walking Football.

De training vindt plaats onder begeleiding van een instructeur. OldStars Walking Football is geschikt voor zowel mannen als vrouwen, ook als u nog nooit hebt gevoetbald, bent u van harte welkom. Kennis van het voetbalspel is niet nodig; OldStars Walking Football spelen kan iedereen!

OldStars Walking Football bij Berkum

we zijn begonnen vrijdag 21 september.

Frequentie

iedere vrijdag.

Aanvangstijdstip

09.30 uur.

Mini Arena sportpark De Vegtlust, Boerendanserdijk 53.

Opzet

(Verantwoord) indrinken, warming up, technische oefeningen, onderling partijtje, afsluiting in kantine.

van 09.30 tot ca. 11.30 uur waarvan max. 1 uur sportief bezig zijn

trainingen vinden plaats onder leiding van een instructeur (Martijn Walgien).

voor leden VV Berkum en niet-leden vanaf 58 jaar.

Bijdrage

Eerste sessies kennismaking, dus gratis.

Kleiding

Eigen sporttenue. Gewone sportschoenen. Bij voldoende deelname kleding in bruikleen van VV Berkum.

Info

Voor meer informatie over OldStars Walking Football bij VV Berkum: vvberkum@zonnet.nl of 038-4536880.

• Ambassadeurs.
    VV Berkum heeft 3 ambassadeurs bereid gevonden om Oldstars Walking Football VV Berkum te ondersteunen en van advies te voorzien. De ambassadeurs zijn qua leeftijd stuk voor stuk ervarings-deskundigen:

- Herman Hultink
    - Wim van der Vegt
    - Jos van Thulden.
    Zij heten u allen van harte welkom en zijn beschikbaar voor het verstrekken van informatie.

Kom kennis maken.
    Bent u 58  jaar of ouder en lijkt het u leuk om OldStars Walking Football te gaan spelen?

Kom langs en kennismaken op ons Sportpark De Vegtlust, Boerendanserdijk 53, 8024 AD Zwolle op vrijdag 21 september vanaf 09.30 uur.