• Team Rood winnaar van het succesvolle Mixtoernooi

Het seniorenbestuur van VV Berkum had er alles aan gedaan om er weer een ware happening van te maken. Het toernooi voor en van leden van onze mooie voetbalvereniging waar leden in grote getale op kwamen dagen. Maar liefst 80 leden hadden ze aangemeld en daarmee was het mixtoernooi dit jaar het succesvolste ooit!

Onder aanvoering van bestuursleden Demi Siemerink en Maurice Weenink werd er dit keer meer aandacht besteed aan de marketingactiviteiten en de tijd die hier bij hoort. Ook mocht de organisatie zich dit keer verheugen op aanmeldingen van de 35+ afdeling. Dit naast de steeds groter wordende seniorenafdeling van VV Berkum.

Het toernooi zelf was gezellig en sportief en kreeg een finale die nog lang zal na dreunen met de honderden toeschouwers die dit tafereel niet wilden missen. In een gelijk opgaande strijd die op het scherpst van de snede werd gespeeld waren er kansen over en weer. Team rood had al snel de tactiek door met de snelle spitsen van de tegenstander en konden deze dan ook goed onder controle houden waardoor het zelf prima na voren kon denken. Kansen dus van beidde kanten en dit ging gepaard met een mooie open finale. Helaas werd er niet gescoord en moesten penalty’s duidelijkheid geven. Door er 1 meer te maken ( 5-4) werd Team Rood uiteindelijk de winnaar. Een zeer succesvolle sportieve dag met een heerlijke 3e helft zorgde ervoor dat dit toernooi nog jaren mee kan. Voor en van de leden van VV Berkum.