• F-league

Kom jij ook wedstrijdjes voetballen in het team van Juventus, Barcelona, Manchester United of Bayern München?

Op de vrijdag vindt op wekelijkse basis van 17:45 uur tot 18:30 uur de F-League  plaats bij VV Berkum op het hoofdveld.

Let op: tijdens de avondlockdown is de training van 16.15 uur tot 17.00

Aan de deelnemers en ouders het verzoek circa 10 minuten voor aanvang aanwezig te zijn om te helpen met het gereedmaken van de speelvelden en het klaarzetten van de materialen.

Let op: door de corona maatregelen mogen er geen toeschouwers aanwezig zijn. Ouders brengen kinderen tot het veld en halen hun kind bij het hek weer op. De trainers brengen de kinderen gezamenlijk naar de uitgang.

Op de woensdag is er ook training voor de F-League pupillen. Dit van 15.00 tot 15.45 uur op veld 2.

Einde jaar/nieuw jaar

Op woensdag (22 december a.s.) is de laatste training / activiteit van de F-league van dit jaar. Vanaf woensdag 12 januari a.s. is er weer training en op vrijdag 14 januari starten de onderlinge wedstrijdjes weer. De trainingen en wedstrijdjes zijn zoals gewoonlijk op het sportpark.

We wensen iedereen alvast een fijne kerstvakantie en vooral veel gezondheid toe. Hopelijk mogen we in 2022 weer snel de verrichtingen van de F-league talenten volgen op het sportpark.

Met vriendelijke groet,
    coördinatoren F-League

Wil je ook meespelen in de f-league?

Schrijf je snel in als lid via www.vvberkum.nl. Je mag eerst ook gewoon een keer komen kijken.

De volgende spelregels gelden:

• De wedstrijden duren 20 minuten
    • Er is een spelbegeleider die ervoor zorgt dat de spelers spelenderwijs leren voetballen (een van de ouders), gebruik de fluit en wees duidelijk maar ga niet het spel sturen. Je bent ervoor dat de spelregels worden toegepast.
    • Er is geen keeper en ook buitenspel bestaat niet
    • Bij de start staan de spelers in het doel en ligt de bal in het midden als de spelbegeleider het startsein geeft. Er wordt afgetrapt in het midden bij een doelpunt. De tegenspelers moeten dan altijd afstand nemen.
    • We gooien niet in. Als de bal buiten de lijn is, mag de speler hem indribbelen of inschieten.
    • Bij een achterbal is er of een corner of een doeltrap. Bij een doeltrap mag een speler twee a drie meter rechts of links voor het doel inschieten (een tip voor de spelbegeleider als het te lang duurt?? tel gewoon 3-2-1 af! en wijs gewoon een speler aan als er om de bal ruzie wordt gemaakt)
    • Is er een vriendje of vriendinnetje die een keer mee wil voetballen? Neem die gerust mee!