• F-league

Kom jij ook wedstrijdjes voetballen in het team van Juventus, Barcelona, Manchester United of Bayern München?

Vanaf vrijdag 28 augustus 2020 vindt op wekelijkse basis van 17:45 uur tot 18:30 uur de F-League weer plaats bij VV Berkum op het hoofdveld.

Aan de deelnemers en ouders het verzoek circa 10 minuten voor aanvang aanwezig te zijn om te helpen met het gereedmaken van de speelvelden en het klaarzetten van de materialen.

Vanaf dinsdag 15 september 2020 is er ook training voor de F-League pupillen. Dit van 17.00 uur tot 18.00 uur op veld 2.

Wil je ook meespelen in de f-league?

Schrijf je snel in als lid via www.vvberkum.nl. Je mag eerst ook gewoon een keer komen kijken.

De volgende spelregels gelden:

• De wedstrijden duren 20 minuten
    • Er is een spelbegeleider die ervoor zorgt dat de spelers spelenderwijs leren voetballen (een van de ouders), gebruik de fluit en wees duidelijk maar ga niet het spel sturen. Je bent ervoor dat de spelregels worden toegepast.
    • Er is geen keeper en ook buitenspel bestaat niet
    • Bij de start staan de spelers in het doel en ligt de bal in het midden als de spelbegeleider het startsein geeft. Er wordt afgetrapt in het midden bij een doelpunt. De tegenspelers moeten dan altijd afstand nemen.
    • We gooien niet in. Als de bal buiten de lijn is, mag de speler hem indribbelen of inschieten.
    • Bij een achterbal is er of een corner of een doeltrap. Bij een doeltrap mag een speler twee a drie meter rechts of links voor het doel inschieten (een tip voor de spelbegeleider als het te lang duurt?? tel gewoon 3-2-1 af! en wijs gewoon een speler aan als er om de bal ruzie wordt gemaakt)
    • Is er een vriendje of vriendinnetje die een keer mee wil voetballen? Neem die gerust mee!