• Toernooi ‘Road to Euro 2020’

Wij organiseren een toernooi voor de JO8 t/m JO12 teams + MO11 en MO13. Dit toernooi wordt op de zaterdagen gespeeld in de periode van 27 maart tot en met 22 mei a.s..

Belangrijk:

• Er zijn voor de wedstrijden op zaterdag per leeftijdsjaar tijdelijke nieuwe (landen)teams gemaakt die gaan spelen tegen een ander (landen)team.
    • De indeling per landenteam wordt via de teamleiders gedeeld met de ouders/spelers.
    • Het gaat om 5 wedstrijden per landenteam en de finalerondes op de volgende data:
      • 27 maart
      • 3 april
      • 10 april
      • 17 april
      • 15 mei
      • 22 mei (finalerondes)
    • Het speelschema van dit toernooi wordt door de coördinatoren via de teamleiders per 2 weken gedeeld met de ouders/spelers. Deze verschijnen niet in de voetbalapp.
    • De landenteams uit hetzelfde leeftijdsjaar spelen (zoveel mogelijk) op gelijke tijden, zodat carpoolen mogelijk blijft;
    • De thuisspelende teams spelen in Berkumtenue (in bezit van de leiders). Het ‘uitspelende’ team speelt in trainingskleding of in hesjes.
    • Het thuisspelende team levert een spelbegeleider en ballen.
    • De teamleiders appen de uitslagen direct na de wedstrijd naar de coördinator (Martijn Verheule of Sander Bartels).
    • De uitslagen en de standen worden bijgehouden en gedeeld via de teamleiders.
    • De trainingen vinden doordeweeks in de eigen teams plaats. Dus alleen op de zaterdagen gedurende dit toernooi wordt er in een ander team gespeeld.
    • Indien de jeugdcompetities tussentijds weer opgestart worden, speelt iedereen weer wedstrijden in de eigen teams. Het toernooi zal dan onderbroken of beëindigd worden.
    • Ook na het toernooi speelt iedereen weer in de eigen teams.
    • Wellicht ten overvloede: houd de coronaregels in acht. Dat betekent alleen leiders of spelbegeleiders op het sportpark.

Wij beogen met dit toernooi een welkome en leuke afwisseling in deze coronatijd. Voor vragen e.d. kan contact worden opgenomen met de leiders van de landenteams. Zij kunnen indien nodig afstemmen met de coördinatoren (Martijn/Sander).

Heel veel voetbalplezier!