• Hoofdtrainer Arno Hoekstra legt na het huidige voetbalseizoen zijn taken neer bij vierdedivisionist VV Berkum. Hij heeft het Algemeen Bestuur gevraagd zijn lopende contract voor het komende seizoen te laten ontbinden. Directe aanleiding is dat de ideeën over het beleid op korte en lange termijn teveel uit elkaar lopen. Het Algemeen Bestuur heeft gehoor gegeven aan dit verzoek, waardoor het contract aan het einde van dit seizoen zal worden ontbonden.

    Arno Hoekstra (46) heeft, verdeeld over twee periodes, in totaal zes jaar leiding gegeven aan de hoofdselectie en technische staf van VV Berkum. In het seizoen 2016-2017 kreeg hij het technische roer in handen en het eerste elftal van Berkum werd in datzelfde seizoen kampioen in de 1e klasse. Het team keerde daardoor terug in de Hoofdklasse, die later werd ‘omgedoopt’ in de 4e Divisie, en de ploeg bleef daarna onder zijn leiding op dat niveau prima presteren.

    Het Algemeen Bestuur van VV Berkum is Arno Hoekstra dan ook zeer erkentelijk voor zijn goede werk en de succesvolle prestaties die onder zijn technische leiding zijn geleverd. De vereniging, supporters en sponsors wensen hem veel succes in zijn verdere trainerscarrière.