• Ukkenvoetbal voorjaar 2021

Ben jij in 2015 of 2016 geboren en wil jij ook komen voetballen bij VV Berkum? Kom dan naar de ukkentraining!

Elk voor- en najaar organiseert VV Berkum geheel vrijblijvend een aantal trainingen voor de allerjongsten. Tijdens deze training maak je op een speelse manier kennis met voetbal. De trainingen worden verzorgd door Stefan Gijsbertsen & Joep Tulp.
    I.v.m. het grote aantal deelnemers trainen de jaargroepen na elkaar. Daarnaast nemen Joep en Stefan allebei een groepje voor hun rekening. Zo zorgen we ervoor dat we ongeveer 50 'ukken' kunnen laten kennismaken met voetbal, maar dat de groepjes niet veel groter zijn dan 12 spelers. Een ideaal aantal om op een veilige manier kennis te maken met voetbal én onze mooie club.

Vind je voetballen leuk en ben je inmiddels oud genoeg? Dan kun je na de ukkentraining lid worden van VV Berkum en mag je op dinsdag komen trainen en op vrijdag aan het einde van de middag onderling wedstrijden spelen in de F-League.

Kalender Ukkenvoetbal najaar 2021

• Wie: jongens en meisjes geboren in 2015 en 2016;
    • Waar: Op Sportpark De Vegtlust (Mini-Arena);
    • Wanneer: Zaterdag - Data: 30-10, 6-11, , 13-11, 20-11, 27-11
    • Aanvang: 13:30 uur (2016) 14:00 (2015)
    • Duur: 30 minuten (2016) 45 minuten (2015)
     I.v.m. het grote aantal deelnemers is aanmelden noodzakelijk. Dat kan via onderstaand aanmeldformulier. Zo houden we in beeld hoeveel deelnemers we kunnen verwachten. Na aanmelding ontvang je via email een nieuwsbrief met alle informatie aangaande de trainingen.

Meer informatie bij: Stefan Gijsbertsen: ukkenvoetbal@vvberkum.nl.

Hartelijke groet,

Stefan Gijsbertsen & Joep Tulp
    Ukkentrainers
    (06) 20 70 55 24 (Stefan)