• Ukkenvoetbal voorjaar 2022

Ben jij in 2016 of 2017 geboren en wil jij ook komen voetballen bij VV Berkum? Kom dan naar de ukkentraining!

Elk voor- en najaar organiseert VV Berkum geheel gratis! en vrijblijvend een aantal trainingen voor de allerjongsten. Tijdens deze training maak je op een speelse manier kennis met voetbal. De trainingen worden verzorgd door Stefan Gijsbertsen & Joep Tulp.
    I.v.m. het grote aantal deelnemers trainen de jaargroepen na elkaar. Daarnaast nemen Joep en Stefan allebei een groepje voor hun rekening. Zo zorgen we ervoor dat we ongeveer 60 'ukken' kunnen laten kennismaken met voetbal, maar dat de groepjes niet veel groter zijn dan 12 spelers. Een ideaal aantal om op een veilige manier kennis te maken met voetbal én onze mooie club.

Vind je voetballen leuk en ben je inmiddels oud genoeg? Dan kun je na de ukkentraining lid worden van VV Berkum en mag je op dinsdag komen trainen en op vrijdag aan het einde van de middag onderling wedstrijden spelen in de F-League.

Kalender Ukkenvoetbal voorjaar 2022

• Wie: jongens en meisjes geboren in 2016 en 2017;
    • Waar: Op Sportpark De Vegtlust (Mini-Arena);
    • Wanneer: Zaterdag - Data: 19-03, 26-03, 02-04, 09-04, 16-04
    • Aanvang: 14:30 uur (2017) 15:10 (2016)
    • Duur: 30 minuten (2017) 45 minuten (2016)
     I.v.m. het grote aantal deelnemers is aanmelden noodzakelijk. Dat kan via onderstaand aanmeldformulier. Zo houden we in beeld hoeveel deelnemers we kunnen verwachten. Na aanmelding ontvang je via email een nieuwsbrief met alle informatie aangaande de trainingen.

Meer informatie bij: Stefan Gijsbertsen: ukkenvoetbal@vvberkum.nl.

Hartelijke groet,

Stefan Gijsbertsen & Joep Tulp
    Ukkentrainers
    (06) 20 70 55 24 (Stefan)