• Beste leden en supporters van VV Berkum,

Ook dit jaar mogen we concluderen dat de Grote Clubactie voor onze vereniging een groot succes aan het worden is. De laatste papieren loten zullen spoedig verkocht worden of inmiddels al zijn. Kun je dan geen loten meer kopen vraagt u zich misschien af? Gelukkig niet, want ook online kun je loten voor de Grote Clubactie kopen.

Klik hier, of op de banner van de Grote Clubactie op onze homepage (direct onder de uitslagen).
    Als verkoper kan je dan VV Berkum opzoeken en selecteren.  Zodra de betaling wordt afgeschreven ontvang je ook digitaal je lotnummer. De trekking is op 9 december 2021.

De opbrengst van de Grote CLubactie komt geheel ten goede aan de verbouwing van ons Clubhuis.

Bedankt maar weer voor jullie hulp.

Namens organisatie Grote Clubactie

Pim van Hoesel