• Per direct en voor het seizoen 2022-2023 zijn we op zoek naar een hoofdtrainer voor VV Berkum Vrouwen 1. Het elftal van Vrouwen 1 speelt in de Hoofdklasse van de zaterdagcompetitie. De trainingen van de 1ste vrouwenselectie zijn op maandag- en woensdagavond, wedstrijden vinden meestal op zaterdagmiddag plaats.

Naar wat voor type trainer zijn we op zoek? Je bent:

• enthousiast, ambitieus en hebt ervaring als (hoofd)trainer;
    • iemand die de individuele speler ziet maar ook het groepsproces in de gaten houdt;
    • een trainer die oog heeft voor het verenigingsbelang en andere vrouwen- en jeugdteams;
    • gericht op doorstroming en ontwikkeling van selectie- en jeugdspelers;
    • in het bezit van de juiste diploma’s met trainerslicentie namelijk TC III, UEFA-C);
    • iemand met goede communicatieve eigenschappen met een proactieve houding en uitstraling naar (jeugd)speelsters;
    • een trainer die over vaardigheden beschikt om Vrouwen 1 en overig technisch betrokkenen als hecht team te laten opereren, zowel binnen als buiten het veld;
    • iemand die het maximale uit de gehele selectie haalt;
    • een trainer die makkelijk, direct en eerlijk met spelers, begeleiders en overige betrokkenen communiceert;
    • iemand die grote betrokkenheid bij de gehele vereniging toont en wil meebouwen aan verdere ontwikkeling van de (vrouwen)organisatie bij VV Berkum.

Wat ga je je precies doen bij VV Berkum?

• Je geeft training aan de 1ste vrouwenselectie op maandag- en woensdagavond;
    • Op zaterdag begeleid en coach je het 1e elftal tijdens de wedstrijden;
    • Je geeft advies en werkt samen met de trainers/leiders van vrouwen 2, 3 en de meidenteams onder de 17 jaar;
    • Hiërarchisch val je onder het bestuurslid technische zaken
    • Je rapporteert aan de Technische Commissie en je denkt mee met het ontwikkelplan voor het vrouwenvoetbal binnen VV Berkum.

Waarom zou je bij VV Berkum aan de slag willen?

Wij zijn een zeer betrokken no-nonsense vereniging die haar vrouwenafdeling naar een hoger plan wenst te tillen. Bij ons is sprake van een positieve cultuur ten aanzien van vrouwenvoetbal en wij bieden de faciliteiten, voorzieningen en randvoorwaarden die horen bij een team dat in de Hoofdklasse uitkomt. Spelplezier en een goede voetbalopleiding staan bij ons hoog in het vaandel.

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met:

Jitske Haanstra 06-26 06 61 82 of Gerjan Roepers 06 -1000 24 82
    Heb je belangstelling? Stuur je motivatie met CV naar bestuurslidtz-vrouwen@vvberkum.nl
    Reageren kan tot 16 februari 2022