• Verbouwing Clubhuis

Beste leden,

In de afgelopen jaren zijn er veel dingen aan ons mooi sportpark veranderd. Zo hebben we een prachtige nieuwe business ruimte gekregen, een nieuw kunstgrasveld en zijn alle kleedkamers gerenoveerd. Echter is er 1 aspect dat de afgelopen jaren wat achter gebleven is: ons clubhuis.

Het clubhuis is een centraal punt voor een voetbalvereniging en daarom heel belangrijk. Mensen moeten zich hier welkom voelen, en het moet vooral gezellig zijn. In de afgelopen jaren is dit onderdeel van de vereniging wat achter gebleven maar daar gaan we verandering in brengen.

Inmiddels is er een groepje mensen geweest die de handschoen heeft opgepakt en samen met een architect is er een prachtig plan opgesteld. Het doel van dit plan is om de kantine een stuk gezelliger en stoerder te maken, multi-inzetbaar te houden, en er een mooie plek voor jong en oud van te maken.

En zoals VV Berkum betaamd, als we het dan doen, doen we het ook meteen goed. Dat betekent dat we gelijk ook wat achterstallig onderhoud meenemen, het meubilair vervangen, de akoestiek verbeteren en zorgen dat Zwart-Wit Warm Hart- gevoel terug komt in onze kantine.

Op 5 oktober zullen de plannen in de kantine worden opgehangen. Dit geeft u de gelegenheid om eens rustig te bekijken wat de plannen zijn. Mocht u goede ideeën hebben dan kunt u die in de ideeënbus gooien die op de bar staat. We zullen deze ideeën meenemen in de definitieve plannen. Samen komen we dan tot een plan waarmee we weer jaren vooruit kunnen.

Maar we zouden Berkum niet zijn als we dit als hele club willen aanpakken. Daarom hopen we dat iedereen zijn steentje bij wil dragen. Dat kan op vele manieren:

-          Als vrijwilliger die meehelpt bij de verbouwing

-          Als sponsor of lid die een financiële bijdrage levert

-          Als vrijwilliger bij 1 van de evenementen die we gaan organiseren om geld
               op te halen

Laten we samen deze verbouwing tot een succes maken zodat we op korte termijn een biertje kunnen drinken in ons prachtige nieuwe clubhuis.  Mocht je denken een bijdrage te kunnen leveren op wat voor manier dan ook, meldt je dan bij 1 van de onderstaande leden

De werkgroep Verbouwing Clubhuis:

Altie Bolt
    Max Weenink