• Voetbal Quiz vrijdag 23 november

De Voetbal Quiz is een groot succes gebleken in de voorgaande edities. De grote vraag is wie worden er dit jaar voetbalquizmasters van VVBerkum en opvolger van het team  ‘Galo’ onder aanvoering van Roy Boeve die vorige 2 jaargangen wonnen. De Voetbal Quiz is dit jaar op vrijdag 23 november, aanvang 20.00 uur (open vanaf 19.30 uur).
    We hopen op veel aanmeldingen.

De Voetbal Quiz wordt gespeeld met teams van 2,3 of 4 personen. De vragen zijn ingedeeld in 10 verschillende categorieën met 5 vragen per categorie. De vragen en categorieën van de Quiz gaan over voetbal in de breedste zin van het woord. Er zijn voor de beste teams prijzen beschikbaar en natuurlijk een wisselbeker.

De opgave geschied per team waarbij men zelf een team kan samenstellen van 2, 3 of 4 personen en een teamnaam!
    Deelnamekosten pp:  Leden Supportersvereniging: € 2,-
                                    Niet-leden:                           € 3,-

Opgave is mogelijk bij:
    Ronald Bredewold: ronald-bredewold@hotmail.com  /06-13 59 77 80
    Marc van der Meulen: marcvdmeulen@hotmail.com  /06-50 90 22 80
    VOL=VOL

Aanvang 20:00 uur (open vanaf 19:30 uur). Iedereen die niet wilt meedoen maar wel wil komen kijken, zijn of haar favoriete team wil aanmoedigen wil is uiteraard ook van harte welkom.

Hopelijk tot ziens op vrijdagavond 23 november
    De Supportersvereniging

Nog geen lid van de Supportersverenging? Voor  € 7,50 per seizoen is het hele gezin al lid!! Aanmelden kan via het aanmeldformulier  op de website www.VVBerkum.nl of bij een van de bestuursleden van de Supportersvereniging.

Meer informatie van en over de supportersvereniging is te vinden via de website www.VVBerkum.nl >>vereniging >> Supportersvereniging.