• Voetbalquiz Supportersvereniging vrijdag 17 mei

  12 mei 2024
 • De Voetbalquiz  is een groot succes gebleken in de voorgaande edities. De grote vraag is wie worden er dit jaar voetbalquizmasters van VVBerkum? De Voetbalquiz is dit jaar op vrijdagavond 17 mei aanvang 20:00 uur (kantine open vanaf 19:30 uur)

  De Voetbalquiz wordt gespeeld met teams van minimaal 2 en maximaal 4 teamleden. De opgave geschied per team waarbij men zelf een team kan samenstellen 2, 3 of 4 personen incl. teamnaam.

  De vragen zijn ingedeeld in 10 verschillende categorieën met 5 vragen per categorie. De vragen en categorieën van de quiz gaan over voetbal in de breedste zin van het woord. Naast de eer zijn er leuke prijzen te winnen, waaronder de wisselbeker!

  De deelnamekosten bedragen:
  € 4,00 per persoon voor leden Supportersvereniging
  € 5,00 per persoon voor niet-leden. 

  Opgave is mogelijk bij:
  Ronald Bredewold: ronald-bredewold@hotmail.com /06-13 59 77 80 
  Marc van der Meulen: marcvdmeulen@hotmail.com /06-50 90 22 80

  Vol=Vol

  Iedereen die niet wilt meedoen maar wel wil komen kijken, zijn of haar favoriete team wil aanmoedigen wil is uiteraard ook van harte welkom. 

  Tot vrijdagavond 17 mei,
  de supportersvereniging 


  Nog geen lid van de Supportersverenging? Voor  € 7,50 per jaar is het hele gezin al lid!! Aanmelden kan via het aanmeldformulier of bij een van de bestuursleden van de Supportersvereniging.