• Voetvolley toernooi 2019

Afgelopen zaterdag 29-06-2019 vond voor de tweede keer het Voetvolley Toernooi van VV Berkum plaats. Op een zonovergoten mini-arena werden deze dag op 4 velden wedstrijden gespeeld. In totaal speelden 16 teams mee. De organisatie had vanwege de warmte alles uit de kast getrokken om voor wat verkoeling te zorgen, en hier werd dan ook gretig gebruik van gemaakt. Zo zaten niet alleen de kleine kinderen in het peuterbadje, maar ook volwassen mannen en vrouwen!

Een heerlijke dag waar uiteindelijk het team van: Bart Pleijsier, Dennis Horstman, Jeroen Horstman, Jens Borger en Robert Schraag er met de winst vandoor gingen!

Winnaar: Bart Pleijsier, Dennis Horstman, Jeroen Horstman, Jens Borger en Robert Schraag
    2e plaats: Timo ter Haar, Youp Kok, Max Weenink, Robin de Weerd en Dennis Snel
    3e plaats: Thom Kooke, Wouter aan de Stegge en Tim Kuhlmann

Het toernooi werd afgesloten met de Berkum Summer Vibes Party waar DJ Paul de verzoekjes van een ieder ten gehoor bracht. Niet alleen de spelende teams maar ook andere leden waren hiervoor naar Berkum gekomen om het seizoen goed af te sluiten.

Vanuit de organisatie willen we graag iedereen bedanken voor de gezelligheid. En een speciaal bedankje voor de vrijwilligers die ons hebben geholpen met de opbouw en het opruimen. Een erg succesvolle en gezellige dag!
    Tot volgend jaar!

Maurice Weenink