• Voorbereiding seizoen 20/21

Augustus is traditioneel de maand van het jaar waarop de meeste elftallen weer beginnen met de voorbereiding op het nieuwe seizoen. We zien dan ook een beweging dat elftallen al vroeg weer willen beginnen met trainen en het spelen van wedstrijden wat gezien de achterliggende periode met het COVID-19 virus ook heel begrijpelijk is.

Helaas hebben we van de gemeente geen toestemming gekregen om voor 24 augustus wedstrijden te spelen om onze grasvelden en dan bekent dan ook dat we tot die tijd voor onze trainingen en wedstrijd zijn aangewezen op de kunstgrasvelden. Tot die tijd zijn we dus beperkt in onze mogelijkheden en zullen we wellicht niet aan alle wensen kunnen voldoen.

Elftallen die voor 24 augustus willen trainen of een wedstrijd willen spelen kunnen dit alleen doen na overleg met de BG Wedstrijdzaken. De voetbalactiviteiten worden in deze bestuursgroep centraal gecoördineerd waar we proberen om zo veel mogelijk aan alle wensen te voldoen.