• Voorlopige teamindeling seizoen 2020-2021

De voorlopige teamindelingen voor seizoen 2020-2021 zijn hieronder te raadplegen per leeftijdsgroep. Graag uw aandacht voor de privacy regels (lees meer onderaan deze pagina) waar wij ons als vereniging aan dienen te houden.

Na raadpleging van trainers en leiders is zoveel mogelijk rekening gehouden met specifieke omstandigheden. Naast de ervaringen uit het afgelopen seizoen hebben wij getracht zoveel mogelijk de indelingen te laten leiden door leeftijd, kwaliteit en sociale aspecten. Wij zijn ervan overtuigd dat de nu gemaakte teamindelingen het meeste recht doen aan een belangrijke VV Berkum doelstelling, te weten: het hebben van zoveel mogelijk gezamenlijke spelvreugde. Dat dit, niet voor iedereen, tot de meest ideale oplossing leidt, zijn wij ons bewust, maar dat is het gevolg van het maken van keuzes. Wij hopen op jullie begrip hiervoor.

De indeling is voorlopig, er zullen nog een aantal wijzigingen plaatsvinden. Sommige teams hebben nu bijvoorbeeld nog wat minder spelers. Deze teams worden aangevuld met spelers uit een ander team.

Eventuele vragen over de indeling, kunnen gemaild worden naar:

U krijgt via de mail of telefonisch (graag telefoonnummer in mail vermelden) een terugkoppeling.

• Klik op de naam van het team om de indeling te bekijken

• Privacy

Dit jaar gaat het voor VV Berkum wel wat anders dan in voorgaande jaren. Door de komst van de AVG, de nieuwe wet op de bescherming van persoonsgegevens, kunnen we niet meer zomaar alle namen op de website of via e-mail delen. De zichtbaarheid van de teamindeling op de website wordt bepaald door de instellingen die in de voetbal.nl app zijn gekozen. Als lid bepaal je zelf hoe je zichtbaar bent op bijvoorbeeld onze club website en in de voetbal.nl app.

Er zijn 3 verschillende mogelijkheden:

• Afgeschermd = niet zichtbaar – “afgeschermd" wordt getoond
    • Beperkt = Alleen naam zichtbaar
    • Normaal = Naam en foto zijn zichtbaar

Standaard heeft de KNVB jouw privacy instelling op “Afgeschermd” ingesteld. VV Berkum stelt voor om minimaal de privacy optie “Beperkt” in te stellen.

De privacy instellingen kun je zelf aanpassen in de voetbal.nl app. Dit werkt als volgt:

• Open de voetbal.nl app
    • Selecteer in het menu onder het kopje "Algemeen" de optie "Instellingen"
    • Kies vervolgens voor "Mijn persoonsgegevens"
    • Bij het onderdeel "Zichtbaarheid" kunt u de privacy instelling aanpassen

Meer informatie over het wijzigen van de privacy instellingen vind je hier.

Veelgestelde vragen

Vraag: ik kan niet inloggen in de voetbal.nl app. Met welk e-mailadres ben ik bij VV Berkum bekend?
    Antwoord: weet je niet zeker met welk e-mailadres je in onze ledenadministratie bekend bent? Dit kun je navragen via ictbeheer@vvberkum.nl. Tip: het e-mailadres waarop je e-mail van VV Berkum ontvangt is ook het e-mailadres waarop je bij ons bekend bent.

Vraag: ik zie de gegevens van mijn zoon/dochter niet in de voetbal.nl app?
    Antwoord: het kan zijn dat jouw e-mailadres niet het primaire adres is in onze ledenadministratie. Er staat een ander gezinslid met zijn/haar e-mail als primair contact staat ingesteld. In dat geval kun je met dit e-mailadres een Voetbal.nl account aanmaken. Ook kun je ons verzoeken om een ander primair e-mailadres in te stellen. Mail dit naar ledenadministratie@vvberkum.nl.

Vraag: ik kom er helemaal niet uit en wil toch weten in welk team ik/mijn kind zit?
    Antwoord: heb je alle bovengenoemde opties geprobeerd? Kom je er dan nog niet uit, mail dan naar ictbeheer@vvberkum.nl. Zij geven je instructies hoe de voetbal.nl app te installeren en te gebruiken.