• Voorlopige teamindeling seizoen 2021-2022

Beste spelers, ouders, leiders en trainers,

Op de achtergrond is er in de afgelopen periode hard gewerkt aan de teamindelingen voor het seizoen 2021-2022. Hierbij is er input geleverd door de trainers, de leiders, de hoofden opleiding en de jeugdcoördinatoren en zijn de principes uit het voetbalbeleid van onze vereniging toegepast. Hier moet worden gedacht aan: minder selecteren bij de jongste jeugd, breed ontwikkelen bij de O11 en O12 teams in opmaat naar de junioren. Voor de junioren die geen selectiespeler zijn hanteren we de gedachte: wat goed is laten we zo. Wij hebben er alle vertrouwen in dat we met deze nieuwe teamindeling weer een leuk seizoen tegemoet gaan, waarbij we verwachten eindelijk weer in competitieverband te zullen spelen.

Hieronder treffen jullie de voorlopige teamindelingen van onze jeugdteams aan voor het seizoen 2021-2022.

Een paar aandachtpunten:

- nieuwe leden zijn mogelijk nog niet verwerkt en als gevolg nog niet zichtbaar in het overzicht.

- het tonen van de namen is afhankelijk van je persoonlijke privacy instellingen. Zie toelichting onder de teamindeling.

- ten slotte wordt opgemerkt dat spelers die een overschrijving van een andere vereniging naar onze club hebben aangevraagd pas na 1 juli a.s. kunnen worden getoond. De teamindelingen zijn vanaf eind juli zichtbaar in de voetbal.nl app.

De volgende stap is het vullen van het trainingsschema. Daarover kunnen wij melden dat geldt dat de (junioren) selectieteams starten in de week van 23 augustus a.s. (in afstemming met hun trainers). Alle pupillenteams en niet selectieteams starten in de week van 30 augustus a.s. met de trainingen. Het nieuwe trainingsschema proberen we zo spoedig mogelijk te publiceren.

Voor een aantal jeugdteams zijn we op zoek naar teamleiders. Voor het aanmelden als teamleider of bij vragen kan contact worden opgenomen via voorzitter-jeugd@vvberkum.nl

Technische Zaken & BG Jeugd VV Berkum

• Klik op de naam van het team om de indeling te bekijken

• Privacy

Door de komst van de AVG, de wet op de bescherming van persoonsgegevens, kunnen we niet meer zomaar alle namen op de website of via e-mail delen. De zichtbaarheid van de teamindeling op de website wordt bepaald door de instellingen die in de voetbal.nl app zijn gekozen. Als lid bepaal je zelf hoe je zichtbaar bent op bijvoorbeeld onze club website en in de voetbal.nl app.

Er zijn 3 verschillende mogelijkheden:

• Afgeschermd = niet zichtbaar – “afgeschermd" wordt getoond
    • Beperkt = Alleen naam zichtbaar
    • Normaal = Naam en foto zijn zichtbaar

Standaard heeft de KNVB jouw privacy instelling op “Afgeschermd” ingesteld. VV Berkum stelt voor om minimaal de privacy optie “Beperkt” in te stellen.

De privacy instellingen kun je zelf aanpassen in de voetbal.nl app. Dit werkt als volgt:

• Open de voetbal.nl app
    • Selecteer in het menu onder het kopje "Algemeen" de optie "Instellingen"
    • Kies vervolgens voor "Mijn persoonsgegevens"
    • Bij het onderdeel "Zichtbaarheid" kunt u de privacy instelling aanpassen

Meer informatie over het wijzigen van de privacy instellingen vind je hier.

Veelgestelde vragen

Vraag: ik kan niet inloggen in de voetbal.nl app. Met welk e-mailadres ben ik bij VV Berkum bekend?
    Antwoord: weet je niet zeker met welk e-mailadres je in onze ledenadministratie bekend bent? Dit kun je navragen via ictbeheer@vvberkum.nl. Tip: het e-mailadres waarop je e-mail van VV Berkum ontvangt is ook het e-mailadres waarop je bij ons bekend bent.

Vraag: ik zie de gegevens van mijn zoon/dochter niet in de voetbal.nl app?
    Antwoord: het kan zijn dat jouw e-mailadres niet het primaire adres is in onze ledenadministratie. Er staat een ander gezinslid met zijn/haar e-mail als primair contact staat ingesteld. In dat geval kun je met dit e-mailadres een Voetbal.nl account aanmaken. Ook kun je ons verzoeken om een ander primair e-mailadres in te stellen. Mail dit naar ledenadministratie@vvberkum.nl.

Vraag: ik kom er helemaal niet uit en wil toch weten in welk team ik/mijn kind zit?
    Antwoord: heb je alle bovengenoemde opties geprobeerd? Kijk op de de help pagina's op www.voetbal.nl. Kom je er dan nog niet uit, mail dan naar ictbeheer@vvberkum.nl. Wellicht dat we het dan samen kunnen oplossen.