• Voorlopige teamindeling voor jeugdteams O19 t/m O8 gepubliceerd

  De voorlopig teamindelingen voor het nieuwe voetbalseizoen zijn gepubliceerd. Klik hier om de indeling te bekijken. Verzoek is om ook de overige informatie op deze pagina goed door te lezen. Je kunt de voorlopige indeling ook terugvinden in de menubalk onder "Teams".

  Hieronder nog een overzicht van belangrijke data m.b.t. de teamindelingen seizoen 2020-2021 voor alle jeugdteams O19 t/m O8.

 • Andere procedure

  Dit jaar gaat het voor VV Berkum wel wat anders dan in voorgaande jaren. Door de komst van de AVG, de nieuwe wet op de bescherming van persoonsgegevens, kunnen we niet meer zomaar alle namen op de website of via een excelletje delen. De zichtbaarheid van de teamindeling op de website wordt bepaald door de instellingen die in de voetbal.nl app zijn gekozen. Als lid bepaal je zelf hoe je zichtbaar bent op bijvoorbeeld onze club website en in de voetbal.nl app. Er zijn 3 verschillende mogelijkheden:

  • Afgeschermd = niet zichtbaar – “afgeschermd" wordt getoond
  • Beperkt = Alleen naam zichtbaar
  • Normaal = Naam en foto zijn zichtbaar

  Standaard heeft de KNVB uw privacy instelling op “Afgeschermd” ingesteld. VV Berkum stelt voor om minimaal de privacy optie “Beperkt” in te stellen.

  Op de pagina met de teamindelingen vind je meer informatie over hoe je deze instellingen kunt wijzigen!