• Vriendenclub VV Berkum

  De Vriendenclub Berkum heette tot vorig jaar ‘Club van 100’ en werd door velen geassocieerd met het aantal leden dat de club nastreeft. Anderen dachten bij die naam aan het bedrag dat de leden als ‘contributie’ moesten betalen, maar beide veronderstellingen kloppen niet. Om onduidelijkheid weg te nemen, heet de “Club van 100’ vanaf dit  seizoen ‘Vriendenclub Berkum’.

  De Vriendenclub Berkum werd ongeveer 20 jaar geleden opgericht met als doel extra financiële middelen binnen te halen, waarmee diverse verenigingsprojecten kunnen worden ondersteund en gerealiseerd. De leden van deze toch wel bijzondere club zijn particulieren en bedrijven (uitsluitend Berkum-sponsoren) die de vereniging een warm hart toedragen.

  Dit seizoen staat in het teken van een gerichte ledenwervingsactie, waarmee wij deze club een nieuwe impuls willen geven. In het seizoen 2020-2021 willen wij extra geld bij elkaar krijgen voor de nieuwe kunstgrasmat in de KFC Mini-Arena, het trainingsveld voor vele Berkum-teams en tevens de thuisbasis van onze jongste leden. De mat op dat veld is, in tegenstelling tot de andere velden, eigendom van de vereniging en niet van de Gemeente Zwolle. Na 10 jaar was het kunstgras van de KFC Mini Arena nodig aan vervanging toe. De kosten voor dit project bedragen ongeveer € 60.000 en moeten door VV Berkum worden opgehoest.

  Zowel bedrijven als particulieren kunnen lid worden van de ‘Vriendenclub Berkum’. Het lidmaatschap kost  € 75.- per seizoen (meer mag natuurlijk ook!) en dat bedrag staat gelijk aan de contributie van niet-spelende leden.

  Wat krijgen de leden voor hun hun lidmaatschapsgeld terug?

  1. Een seizoenkaart voor het bezoek van de thuiswedstrijden van Berkum 1
  2. Naamsvermelding op een speciaal bord in het clubhuis
  3. Naamsvermelding op de website van VV Berkum
  4. Op vertoon van het lidmaatschapspasje interessante kortingen, variërend van 5 tot 20 %
      bij diverse Berkum-sponsoren. Leden krijgen elk seizoen een exacte omschrijving van
      de korting(en) die elke sponsor geeft.  
  5. Uitnodiging voor alle activiteiten van de Businessclu Berkum (BCB) 

  Dit seizoen zijn dat Aldura Zonwering en Raamdecoratie, Autowasstraat Nuri-Effe Wassen, Rijwielhandel Jaap Bos, Van Heerde Licht, Schunselaar Interieur en Meubelstoffering, Fröhlich–Vakanties op Sardinië, Vishandel P.Baarssen, Bandenonderneming Premio Van Essen, ICT Schoonmaak, Verheijen Glasbewassing, Schilder- en Glasbedrijf Burgman, Cafetaria Berkum, Opticiën De Brilmeester, De Inktpot, Van Rossum IJzerhandel, Drukkerij Coenrad, Jansen Glasbewassing, Eerenstein& Boer Verf en Behang en De Inktpot 

  Wij streven ernaar dit aantal verder uit te breiden en daarmee de aantrekkelijkheid van het lidmaatschap van de ‘Vriendenclub Berkum’ te vergroten. Zo hopen we het aantal ‘Vrienden’ flink op te voeren en zo aan VV Berkum een flinke financiële injectie te kunnen geven.

  Mocht u belangstelling hebben om lid te worden van de ‘Vriendenclub Berkum, neem dan contact op met de voorzitter van de Vriendenclub Berkum, Pim van Hoesel, telefoonnummer 06-21607958 of e-mail pimvanhoesel@hotmail.com

   

 • Leden Vriendenclub Berkum – Stand 02.12.2020

  Maiko Alberink, Bart Berendsen, Adri van den Berg, Ab van den Berg, Hans Bink, Lucy Boeve, Altie Bolt, Aart Borst, Lammert Bosscher, René Buijsrogge sr., René Buijsrogge jr., Hessel de Kleine, Herman Dijkslag, Jan Eshuis, Gerrit Fijn, Lidy Flierman, Rainer Fröhlich, Jan Teun Fuller, Rein Groothedde, Ton Hanson, Arno Hoekstra, Henk Kattenberg, Joop Ketting, Theo Kölker, Peter Lips, Pierre Satink, Robert Schraag, Theo Tijhuis, André Toering, Annemarie Kouwen, Gerard van Beek, Renzo van de Vegte, Stefan van der Meulen, Marc van der Meulen, Rinny van der Meulen, Chris van der Meulen, Wim van der Meulen, Feico van der Ploeg, Jeroen van der Sleen, Pim van Hoesel, Frank van Hoesel, Thea van Hoesel, Roel van ’t Oever, Erik van ’t Oever, Bert van ’t Oever, Henk Jan van der Veer, René van Gerner, Peter van Zwieten, Martin Verdoorn, Henk Visscher, Menno de Visser, Johan Vogelaar, Aart Schippers, Ben Zweers, Dick Lamers, Tandartspraktijk Melenhorst en Supportersvereniging VV Berkum